reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@oczekiwanie o mamo! Kleszcza!! Kleszcze to moja najwieksza fobiam nigdy zadnego nie mialam, ale jakbym zlapala to chyba bym umarla na miejscu.
Wszyscy w rodzinie juz sie ze mnie smieja. A tu z kleszczami nie ma zartow. Obserwuj sie czy rumien nie wychodzi.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
To juz nie pierwszy raz. W ciąży dwa razy mialam. Ale była panika wtedy, ale nic nie wyszło na szczęście. Koleżanka w pracy miała rumień na pół pleców :o.
@ketsurui za tydzień moc musi być z nami. Ja od jutra donga wcinam :).

reklama
Witajcie o poranku, boszzzz wolna sobota a ja nie śpię od 6:00. Zawsze tak mam, że jak nie muszę iść do pracy to wstaję o świcie w jakbym miała iść do roboty to bym mogła do 10:00 spać.
Poza tym nie mam gdzie spać ;) Wstałam rano siku i z zamiarem, że kładę się dalej spać wchodzę do sypialni a tu....
WP_20170520_06_17_18_Pro.jpg

Załączniki

• WP_20170520_06_17_18_Pro.jpg
    WP_20170520_06_17_18_Pro.jpg
    267,2 KB · Wyświetleń: 535
Witajcie o poranku, boszzzz wolna sobota a ja nie śpię od 6:00. Zawsze tak mam, że jak nie muszę iść do pracy to wstaję o świcie w jakbym miała iść do roboty to bym mogła do 10:00 spać.
Poza tym nie mam gdzie spać ;) Wstałam rano siku i z zamiarem, że kładę się dalej spać wchodzę do sypialni a tu....Zobacz załącznik 807261
Hej.ktoś zajął twoje miejsce[emoji23][emoji23][emoji23]fajnie to wygląda[emoji23][emoji23]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

1495257609-aaaaaa.jpeg

Hej. Czyli pozytywny? Czyli owu będzie czy jest? Ten gorny z rossmana A ten dolny allegro.
Ja też od 6 nie moge spać [emoji34]

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

Poza tym nie mam gdzie spać ;) Wstałam rano siku i z zamiarem, że kładę się dalej spać wchodzę do sypialni a tu....Zobacz załącznik 807261

Witam w klubie ! U mnie dokładnie to samo ! Pierwsza wolna sobota myśle sobie pospie dłużej. Akurat. O 4;50 się obudziłam. Ale zmusiłem się zasnąć jeszcze i całe 1,5h dłużej spałam. Potrzeba mnie wywaliła. I zastałam dokładnie taki sam widok po powrocie ! [emoji23][emoji23]
1495262143-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Bylo ciepłe to pilnuje żeby nie wystyglo
,dobrze ze jestes i ze wszystko ok. Pokazuj foty swoich arów. Ja mialam planować i nic z roslin nie wymyśliłam. Może dzisiaj mi się cos uda.

reklama
Do góry