reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

reklama
No sikałas ?
Bo komisja czeka
Ja jutro robię zastrzyk
Więc dziś sex jutro pojutrze i za 3 dni .
Kurcze jestem zmęczona tyle się narobiłam na święta a to jest ostatnie co mi się chce .
To już chyba jakieś zniechęcenie że od ponad roku niema tej ciąży:(
Ale na pewne sprawy nie mam do końca chyba wpływu..

Nie sikalam , już sikne rano 😅 usiedliśmy do stołu i już mi wyleciało z głowy , przy ilości picia teraz nie ma sensu haha jakoś wytrzymam do rana haha

Ej miałyście mnie utwierdzić w tym że tam nic nie ma haha 😅 teraz będę siedzieć i myśleć a test mam tylko jeden i muszę go zostawić do jutra 😅 ogólnie to ja uważam że to nie możliwe , on już widział na wcześniejszym dlatego zrobiłam 2 i też mówi że widzi ... Ale kurde dzisiaj jest 13-14 dpo to jest nie możliwe żeby dopiero teraz wyszedł pierwszy cień cienia cienia 😯
Coś widzę na ostatnim pinku. Polecam te strumieniowe u mnie szybko wyłapały. Wyjmowalas go z tego plastiku?

reklama
Do góry