reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A ja tak dla odmiany mam takie dlugie okresy ze masakra. Juz chyba 7 czy 8 dzien i konca nie widac...

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mam estradiol bardzo wysoki, a progesteron niski... Ale damy radę, prawda???
U mnie też progesteron niski a estradiol katastrofa. @ krótkie, skąpe tez mowie ze to menopauza[emoji12]

1usavcqgt1dml95x.png
Musimy dac radę :). Jeszcze tydzień do wizyty. Akurat powinnam mieć wtedy owu albo będzie dzień po. Myślicie, że jak mam wizytę na 10 rano to o 5 możemy się sexic?? Później m wyjeżdża a szkoda by było przeoczyć owu. :p. Która tak miała??

Musimy dac radę :). Jeszcze tydzień do wizyty. Akurat powinnam mieć wtedy owu albo będzie dzień po. Myślicie, że jak mam wizytę na 10 rano to o 5 możemy się sexic?? Później m wyjeżdża a szkoda by było przeoczyć owu. :p. Która tak miała??
Jeśli nie będziesz miała pobieranej cytologii to bez problemu można się sexic.

1usavcqgt1dml95x.png

No właśnie, dawno @Docia1975 się nie odzywała. :(
Sprawdzałam to w środę byla ostatnio.
Witam wieczornie dziewczynki ....i zycze kazdej milego wieczorku i spokojnej nocy ... dzis juz pewnie nic nadrobie ale no może jutro sie uda ...
U mnie dzis 14dc wiec kopulacja trwa hehe:-D:-D:-D
&&&& za 2 kreseczki wszystkim tym co sa najblizej terminu kolejnej@@@@
Miłego i owocnego rozmnażania. U nas w piątek za tydzień dopiero zaczniemy bo m tylko na weekend będzie. A to będzie od 12 do 15 dc. Najgorsze, ze teściowa chce też do nas zawitać. Ostatnio, jak ja zapraszalismy to jej się nie chciało. A teraz jak nam nie pasuje to ona chce :/

@oczekiwanie zazwyczaj 29-30 dniowe mam cykle. Ostatnie 2-3 dni to juz takie obfite plamienia a nie okres no ale jednak. Lacznie daje to 7,8 dni...

@oczekiwanie zazwyczaj 29-30 dniowe mam cykle. Ostatnie 2-3 dni to juz takie obfite plamienia a nie okres no ale jednak. Lacznie daje to 7,8 dni...

U mnie juz susza. 3 i 4 dzien moglam z wkładką chodzić cały dzień. I jajca mnie dzisiaj bolą. Juz nawet temperature zmierzylam rano. A na grillu załapałam kleszcza :(.

Sprawdzałam to w środę byla ostatnio.

Miłego i owocnego rozmnażania. U nas w piątek za tydzień dopiero zaczniemy bo m tylko na weekend będzie. A to będzie od 12 do 15 dc. Najgorsze, ze teściowa chce też do nas zawitać. Ostatnio, jak ja zapraszalismy to jej się nie chciało. A teraz jak nam nie pasuje to ona chce :/

My też w weekend za tydzień [emoji12] kciuki za nasze boboseksy [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@oczekiwanie o mamo! Kleszcza!! Kleszcze to moja najwieksza fobiam nigdy zadnego nie mialam, ale jakbym zlapala to chyba bym umarla na miejscu.
Wszyscy w rodzinie juz sie ze mnie smieja. A tu z kleszczami nie ma zartow. Obserwuj sie czy rumien nie wychodzi.

Do góry