reklama
oczekiwanie
Fanka BB :)
Ja mam estradiol bardzo wysoki, a progesteron niski... Ale damy radę, prawda???
Musimy dac radę . Jeszcze tydzień do wizyty. Akurat powinnam mieć wtedy owu albo będzie dzień po. Myślicie, że jak mam wizytę na 10 rano to o 5 możemy się sexic?? Później m wyjeżdża a szkoda by było przeoczyć owu. . Która tak miała??U mnie też progesteron niski a estradiol katastrofa. @ krótkie, skąpe tez mowie ze to menopauza[emoji12]
oczekiwanie
A ilu dniowe cykle??A ja tak dla odmiany mam takie dlugie okresy ze masakra. Juz chyba 7 czy 8 dzien i konca nie widac...
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny a docia sie pokazuje?? Czy mi się wydaje, ze jej nie ma??
Magda36
Jeśli nie będziesz miała pobieranej cytologii to bez problemu można się sexic.Musimy dac radę . Jeszcze tydzień do wizyty. Akurat powinnam mieć wtedy owu albo będzie dzień po. Myślicie, że jak mam wizytę na 10 rano to o 5 możemy się sexic?? Później m wyjeżdża a szkoda by było przeoczyć owu. . Która tak miała??
MartaBarbaraWeronika
Witam wieczornie dziewczynki ....i zycze kazdej milego wieczorku i spokojnej nocy ... dzis juz pewnie nic nadrobie ale no może jutro sie uda ...
U mnie dzis 14dc wiec kopulacja trwa hehe
&&&& za 2 kreseczki wszystkim tym co sa najblizej terminu kolejnej@@@@
oczekiwanie
Sprawdzałam to w środę byla ostatnio.No właśnie, dawno @Docia1975 się nie odzywała.
Miłego i owocnego rozmnażania. U nas w piątek za tydzień dopiero zaczniemy bo m tylko na weekend będzie. A to będzie od 12 do 15 dc. Najgorsze, ze teściowa chce też do nas zawitać. Ostatnio, jak ja zapraszalismy to jej się nie chciało. A teraz jak nam nie pasuje to ona chce :/Witam wieczornie dziewczynki ....i zycze kazdej milego wieczorku i spokojnej nocy ... dzis juz pewnie nic nadrobie ale no może jutro sie uda ...
@oczekiwanie zazwyczaj 29-30 dniowe mam cykle. Ostatnie 2-3 dni to juz takie obfite plamienia a nie okres no ale jednak. Lacznie daje to 7,8 dni...
oczekiwanie
U mnie juz susza. 3 i 4 dzien moglam z wkładką chodzić cały dzień. I jajca mnie dzisiaj bolą. Juz nawet temperature zmierzylam rano. A na grillu załapałam kleszcza .@oczekiwanie zazwyczaj 29-30 dniowe mam cykle. Ostatnie 2-3 dni to juz takie obfite plamienia a nie okres no ale jednak. Lacznie daje to 7,8 dni...
ketsurui
Sprawdzałam to w środę byla ostatnio.
Miłego i owocnego rozmnażania. U nas w piątek za tydzień dopiero zaczniemy bo m tylko na weekend będzie. A to będzie od 12 do 15 dc. Najgorsze, ze teściowa chce też do nas zawitać. Ostatnio, jak ja zapraszalismy to jej się nie chciało. A teraz jak nam nie pasuje to ona chce :/
My też w weekend za tydzień [emoji12] kciuki za nasze boboseksy [emoji8]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
@oczekiwanie o mamo! Kleszcza!! Kleszcze to moja najwieksza fobiam nigdy zadnego nie mialam, ale jakbym zlapala to chyba bym umarla na miejscu.
Wszyscy w rodzinie juz sie ze mnie smieja. A tu z kleszczami nie ma zartow. Obserwuj sie czy rumien nie wychodzi.
Wszyscy w rodzinie juz sie ze mnie smieja. A tu z kleszczami nie ma zartow. Obserwuj sie czy rumien nie wychodzi.