Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tymczasem moje pozytywne przy wyniku 0,3-1 przy 5,5 to już mocna kreska byłaMi też późno testy w ciążach wychodziły. Beta już była ładna a na testach cienie![]()
raczej nie widzę, może jakbym chciała... Ale jak na 14dpo po potwierdzonym monitoringu to średnio to wygląda.Mój mąż twierdzi że coś tu widzi , ja twierdzę że ma coś z głową i nic tu nie ma . Utwierdzicie mnie w moim przekonaniu że ma coś z głową .
Świateczny cudEj miałyście mnie utwierdzić w tym że tam nic nie ma hahateraz będę siedzieć i myśleć a test mam tylko jeden i muszę go zostawić do jutra
ogólnie to ja uważam że to nie możliwe , on już widział na wcześniejszym dlatego zrobiłam 2 i też mówi że widzi ... Ale kurde dzisiaj jest 13-14 dpo to jest nie możliwe żeby dopiero teraz wyszedł pierwszy cień cienia cienia
![]()
no właśnie dokładnie tak też myślę , zatrzyk był w poniedziałek , we wtorek i środę mega bolał mnie brzuch w czwartek byłam to było ciałko żółte .raczej nie widzę, może jakbym chciała... Ale jak na 14dpo po potwierdzonym monitoringu to średnio to wygląda.
okaże się ,może poprostu coś nie tak z tymi testami ...Świateczny cud![]()
Nadzieja jeszcze jestdajcie spokój, nic nie odbije. Nie udało się i tyle.
Na drugim i trzecim też widzę cien cieniaMój mąż twierdzi że coś tu widzi , ja twierdzę że ma coś z głową i nic tu nie ma . Utwierdzicie mnie w moim przekonaniu że ma coś z głową .
Coś widzęMój mąż twierdzi że coś tu widzi , ja twierdzę że ma coś z głową i nic tu nie ma . Utwierdzicie mnie w moim przekonaniu że ma coś z głową .
Najlepiej powtórzyć z porannego moczu bo dzisiaj za pewne będzie ciężko ograniczyć napoje po tak pysznym jedzonkuCoś widzęCoś przebija ewidentnie
![]()