reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

Najlepiej powtórzyć z porannego moczu bo dzisiaj za pewne będzie ciężko ograniczyć napoje po tak pysznym jedzonku 🤤
pojechałam z mężem specjalni i kupiłam jeszcze jeden test bo do jutra nie wytrzymam , od 12 nic nie pije do 16 i nie sikam , zobaczymy jak nic nie wyjdzie to znaczy że tamte dwa były jakieś wadliwe . Zobaczymy

reklama
Nie chce wierzyć że dwa pod rząd byłyby fałszywe i dawały cień cienia, coś jest na rzeczy 🤞🤞
dokładnie to na tym pierwszym nie widziałam za bardzo nic ,mąż widział dlatego zorbilam drugi no i na tym drugim też mówię nie no to jest jakaś dwoma kreska za daleko , ale jak patrzylam na test z marca gdzie też był cień to faktycznie był w tym samym miejscu . Okaże się (mam nadzieję ) po 16 czy dalej będzie cień czy nie

dokładnie to na tym pierwszym nie widziałam za bardzo nic ,mąż widział dlatego zorbilam drugi no i na tym drugim też mówię nie no to jest jakaś dwoma kreska za daleko , ale jak patrzylam na test z marca gdzie też był cień to faktycznie był w tym samym miejscu . Okaże się (mam nadzieję ) po 16 czy dalej będzie cień czy nie
Czekamy i wierzymy że Mikołaj przyniesie najpiękniejszy prezent dla Was 🥹

reklama
Wesołych Świąt dziewczyny 🎄 niech wam Nowy rok przyniesie 2 kreski ✊ 🩷🥰u mnie męża dziś poskładało i ma 38/39 stopni gorączki. Omijam go jak umiem
Ale stressa mam okropnego. Zawsze coś pod górę… ważne żeby się nie zarazić 🥹

Do góry