reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

Najlepiej powtórzyć z porannego moczu bo dzisiaj za pewne będzie ciężko ograniczyć napoje po tak pysznym jedzonku 🤤
pojechałam z mężem specjalni i kupiłam jeszcze jeden test bo do jutra nie wytrzymam , od 12 nic nie pije do 16 i nie sikam , zobaczymy jak nic nie wyjdzie to znaczy że tamte dwa były jakieś wadliwe . Zobaczymy

reklama
Nie chce wierzyć że dwa pod rząd byłyby fałszywe i dawały cień cienia, coś jest na rzeczy 🤞🤞
dokładnie to na tym pierwszym nie widziałam za bardzo nic ,mąż widział dlatego zorbilam drugi no i na tym drugim też mówię nie no to jest jakaś dwoma kreska za daleko , ale jak patrzylam na test z marca gdzie też był cień to faktycznie był w tym samym miejscu . Okaże się (mam nadzieję ) po 16 czy dalej będzie cień czy nie

dokładnie to na tym pierwszym nie widziałam za bardzo nic ,mąż widział dlatego zorbilam drugi no i na tym drugim też mówię nie no to jest jakaś dwoma kreska za daleko , ale jak patrzylam na test z marca gdzie też był cień to faktycznie był w tym samym miejscu . Okaże się (mam nadzieję ) po 16 czy dalej będzie cień czy nie
Czekamy i wierzymy że Mikołaj przyniesie najpiękniejszy prezent dla Was 🥹

reklama
Wesołych Świąt dziewczyny 🎄 niech wam Nowy rok przyniesie 2 kreski ✊ 🩷🥰u mnie męża dziś poskładało i ma 38/39 stopni gorączki. Omijam go jak umiem
Ale stressa mam okropnego. Zawsze coś pod górę… ważne żeby się nie zarazić 🥹

Do góry