reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kurcze no nawet nie tak duzo, najwiekszym problemem sa pieniadze. Remont to pozeracz kasy [emoji33]

Samej elektryki to jeszcze jeden wlacznik w korytarzu i wlacznik w kuchni.
Moja robota to polozenie gladzi na dziury i odmalowanie tych scian.
Kolejna duza robota to nowa podloga o lacznej powierzchni ok. 50m.kw. ale na to potrzeba okolo 1000 euro (izolacja, podloga i listwy). [emoji87][emoji86][emoji85]
Pomalowanie i zawieszenie polek w 2 szafach wnekowych.

To by bylo tyle jesli chodzi stricte o remont ale musimy pokupowac zyrandole, firanki, zaslony, dywany. Mase mebli bo wszystko co mamy to taka zbieranina od znajomych starych mebli. Ciezkie, zniszczone i brzydkie, stylem kompletnie nie moje klimaty.

O kuchni nie wspomne bo tam poki co nic nie robimy a jest tyle do zrobienia, ze w glowie mi sie kreci ale kuchnie zostawiamy na samiutki koniec.

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]
No fakt koszta mega zwłaszcza jak jeszcze dochodzi elektryka, i podłogi. a na szczęście okien nie musicie wymieniać ? Zdolna dziewczyna :) szpachlować będzie sama ... respekt!
Powolutku, powolutku zrobicie wszystko :) I bardziej docenicie to co macie poprzez włożoną pracę własną :)

reklama
No fakt koszta mega zwłaszcza jak jeszcze dochodzi elektryka, i podłogi. a na szczęście okien nie musicie wymieniać ? Zdolna dziewczyna :) szpachlować będzie sama ... respekt!
Powolutku, powolutku zrobicie wszystko :) I bardziej docenicie to co macie poprzez włożoną pracę własną :)

Okna sa w dobrym stanie ale nawet gdyby byly w zlym to koszt ich wymiany na szczescie spoczywa na spoldzielni, tzn w czynszu mamy wliczony pakiet remontowy.

Ahh ja sie tak nie moge doczekac jak juz bedzie wszystko gotowe [emoji120] nie dosc, ze odetchniemy finansowo to i psychicznie bo brak listw przypodlogowych doprowadza mnie do szalu. A moj szal z kolei doprowadza do szalu mojego K [emoji23]

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

Ostatnia edycja:
okej proszę:Zobacz załącznik 806324
Zobacz załącznik 806325
Biała z granatowym na dole + taki sam pasek do przewiązania w pasie i 3:Zobacz załącznik 806326
Czarno - biała z koronką u góry i dekoltem.

Którą wybrać?
Ja bym wybrała 1

1usavcqgt1dml95x.png

Ja się trochę podlamalam bo dowiedziałam się że bratowa męża będzie miała córkę A termin na na września. A ja tak bardzo chciałabym mieć córkę ;(
Chłopców mam z dnia owulacji, czy myślicie że trzy dni przed owu będziemy się kochać to będzie ok? Czy może dwa? Kurczę muszę się wybrać w przyszłym tygodniu do jakiegoś dobrego lekarza niech on doradzi.

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się porannie [emoji846]
Ja dzisiaj znów komunijnie, tym razem chrześniak męża.
Temperatura pikuje w dół dosłownie. Z 36,87 na 36,48 prawie do kreski. Także ten... powitam jutro @ i w tym cyklu zaczynam clo. Coraz mniej wierzę, że się uda...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Uwielbiam elegancka ale dziewczeca klasyke i dlatego dla mnie nr 2 jak i @mfifi04 :)

Ale to ocenian tylko kiecke. Na Tobie moga inaczej wygladac i mozliwe ze wybralabym inna.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
No dzięki ;) myślałam że mam inny gust

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam z rana :)

Młody dzisiaj wstał lewą nogą i siedzę z bólem głowy...wczoraj byliśmy do wieczora na działce, pojadlam kiełbasek, boczku, karkowki, mniam ;)

@NeSSi piękny brzunio :)

@Paraplu już coraz bliżej celu, pięknie ogarniacie mieszkanie :)

@Joaszka, córka boska [emoji7]

Nie pamiętam komu miałam jeszcze odpisać [emoji33]

U mnie dzisiaj takie cuda:

1494739618-aaaaaa.png

qdkkj44j6bi2vbec.png

Ostatnia edycja:
Witam z rana :)

Młody dzisiaj wstał lewą nogą i siedzę z bólem głowy...wczoraj byliśmy do wieczora na działce, pojadlam kiełbasek, boczku, karkowki, mniam ;)

@NeSSi piękny brzunio :)

@Paraplu już coraz bliżej celu, pięknie ogarniacie mieszkanie :)

@Joaszka, córka boska [emoji7]

Nie pamiętam komu miałam jeszcze odpisać [emoji33]

U mnie dzisiaj takie cuda:

1494739618-aaaaaa.png
1494739619-aaaaaa.png

qdkkj44j6bi2vbec.png

Czyzby spadek implantacyjny? :) trzymam kciukasy ;)
Milej niedzieli Dziewczynki ;)

reklama
Dzień dobry[emoji6]
Nadaję z pracy. Wczorajszy ślub i imprezka po -udany. Ja świadkowałam. Koleżanka po 3 latach konkubinatu postanowiła dać się zaobrączkować[emoji6]
Oczywiście na ślubie -kobieta w ciąży...okazało się dopiero wczoraj tz.wszyscy wczoraj się dowiedzieli jak powiedziała że nie pije...

Ja teoretycznie wczoraj owu ale w tym cyklu nic nie czułam...więc nie wiem
Udannych imprez i miłego dnia[emoji6]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry