reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witajcie
Podczytuje Was od jakiegoś czasu i postanowiłam, że w końcu się odezwę. Staramy się z mężem o dzieciątko. Ale może od początku. W listopadzie podjelismy decyzję, że zaczynamy starać się o dzidziusia. Przytulanka były regularne i w grudniu ku mojemu zaskoczeniu na teście ukazały się 2 kreski. Jaka była nasza radość. Niestety nie trwała zbyt długo ponieważ dzień po świętach Bożego Narodzenia zaczęłam krwawić i następnego dnia przeszłam zabieg łeżyczkowania początki były bardzo trudne. Teraz jest już znacznie lepiej. Po badaniach lekarz dał nam zielone światło po pierwszej miesiaczce jednak wizyta była już po dniach płodnych więc ponowne starania rozpoczęlismy w marcu. Teraz jestem w 3 cyklu starań i mam dni płodne. Ten miesiąc obstawilismy regularnymi przytulankami więc mam nadzieje że może to będzie ten szczęśliwy cykl
Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do siebie. A teraz uciekam szykować się na komunię
Witaj i powodzenia w staraniach, szybkich 2kresek i spokojnej ciąży

reklama
Kurde zjadłam połowę dużej czekolady kawowe i tak mnie zamulilo, że szok . Jeszcze niech psychika będzie po stronie pani endokrynolog to M mnie odwiezie do zakładu zamkniętego.

Dziewczyny, która ma dom i zrobione przed wejściem jakieś krzaczki?? Potrzebuję inspiracji bo nie mam weny.

Kurde zjadłam połowę dużej czekolady kawowe i tak mnie zamulilo, że szok . Jeszcze niech psychika będzie po stronie pani endokrynolog to M mnie odwiezie do zakładu zamkniętego.

Dziewczyny, która ma dom i zrobione przed wejściem jakieś krzaczki?? Potrzebuję inspiracji bo nie mam weny.

Miałam ale nic szczególnego bo wciąż jest w trakcie robienia no i jeszcze wczoraj psy zżarły jedno drzewko więc wstyd pokazywać

Ehhhh.... Tak se dziś pomyślałam jakby cudownie było móc mojej mamie na dzień matki powiedzieć że jestem w ciąży... Ahhhh... Te marzenia.... Tymczasem coraz bardziej się boję testowania

Hey dziewczyny kochane - ja dziś w pracy i chyba do 20:00 MASAKRA.
Jutro nie zrobię jednak testu - głupia sprawa ale kurde po prostu fizycznie go nie mam. Dziś byłam pod 3 aptekami ale zamknięte a teraz w pracy do wieczora więc lipa. W poniedziałek dopiero kupię no ale, że już będzie lipa z porannym moczem :( Więc pozostanie mi czekać do wtorku...
Na dodatek dziś jakoś tak brzuch mnie jak na @ boli a może nie jak na @ - sama nie wiem dziwny ten ból. Dobra wiadomość jest taka, że wciąż śluzu dużo, krzyż nie boli a zawsze na @ mnie bolał no i wczoraj byliśmy u sąsiadów na grillu no i stwierdziłam, że napiję się kochanego piwka małego (uwielbiam piwo) bo nie mogę żyć wiecznie myśląc, że może jestem w ciąży. No i ku memu zdziwieniu w ogóle mi nie wchodziło... cały wieczór je męczyłam gdy normalnie na takiej imprezie to spokojnie 4 jak nie więcej wciągnę hymmmm.... mam nadzieję, że to też dobry znak...

@mati30 witaj w naszym gronie :)
Może to znak ;) ale 14 dpo to nawet z popołudniowych siuśków wyjdzie :) czekam na wieści [emoji8]

qdkkj44j6bi2vbec.png

A widziałaś gardenbx?? Może ogród polski? Wygoogluj sobie

reklama
@Joaszka śliczną masz córeczkę.. ❤️
@MoKa &&&& trzymam niech @@@ zapomni o tobie na kilka miesiecy.. ❤️
Któraś jeszcze testuje w najbliższym czasie?
U nas piekna pogoda znowu i taka.sama.ma byc caly tydzień :-D
Kochana powiedzcie mi te ktore maja 28 dni cykl i obserwuja go za pomoca testow owu jak i temperatury kiedy zazwyczaj wystepuje u was owulavja ? Zawsze 14 dnia ? Przy regularnych 28 dniach cyklu

Do góry