Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba będzie ciepło, marynarkę też bioreWonderful zalezy od pogody jaka u Was zapowiadaja ale kiecusia 1 jest super. Ja dzisiaj bylam na komunii i nez marynarki ani rusz
U mnie jakoś leci powoli. 23 mają mam wizytę u profesora. Mam nadzieję że da jakiś plan działania.4 września, ale zapowiada się CC chociażby ze wzgl.na aniołka (2 oddzielne łożyska) no i teraz jeszcze to łożysko przodujące.
Obstawiam sierpień
StorAnia - jeśli masz możliwość zmiany pracy to ja bym się odważyłaTo samo ....
Paraplu trzymam kciuki chociaż wiem, że to nie lada wyzwanie
judytka777 - trzymam kciuki za testowaniePamiętam, że te 7 dni przed terminem było najgorsze w czekaniu
Bo i blisko i daleko
Joaszka - piękna gwiazdeczka
mfifi04 - jak tam u Ciebie żabcia ?
Numer 2okej proszę:Zobacz załącznik 806324
Zobacz załącznik 806325
Biała z granatowym na dole + taki sam pasek do przewiązania w pasie i 3:Zobacz załącznik 806326
Czarno - biała z koronką u góry i dekoltem.
Którą wybrać?
Jakie hormony będziesz robiła???Nessi cudny brzuszek! StorAnua tak to juz jest ze my baby ciągle mamy jakies zagwozdki do rozwiązania. Zmiana pracy wiazalaby sie z przerwą w staraniach?
MoKa czekamy na Twoje dwie kreseczki na dniach i pozniej tasmowo poleci :-)
Oczekiwanie robiłam ten czulszy test. Ale teraz już wczesniej niz @ nie zrobie. U mnie taki problem dodatkowo jest ze gdy tylko sie dowiem ze jestem w ciazy musze jak najszybciej zrobic badanie hormonów. Ale chyba tak szybko to nie będzie.
Wizytę mam za miesiąc, odnośnie aniołka to jeszcze nie wiem ...chyba to będzie zależało od lekarzy, gin mówi, że zazwyczaj nie szukają :/ aniołek ma 3 cm... jak jest jedno to wszystko można pochować a jak jest też drugi poród to skupiają się na żywym i na szczątki nikt uwagi nie zwracaJakie hormony będziesz robiła???
@Joaszka piękna niunia.
@NeSSi kiedy macie wizytę?? Czy wiesz co się stanie z waszym aniolkiem?? Decyzja należy do was?? Co lekarz powiedział o tym lozysku, jakie szansę na to że się zmieni?? Trzymam kciuki żeby szybciutko &&&&.
@Wonderful zdecydowanie pierwsza , inne przegrały.
No to oby się łożysko nie buntowalo. A z aniolkiem napewno jest to trudne . Ale ten czas leci. Niedawno widzialysmy 2 kreski a tu tyle brzuszków na forum .Wizytę mam za miesiąc, odnośnie aniołka to jeszcze nie wiem ...chyba to będzie zależało od lekarzy, gin mówi, że zazwyczaj nie szukają :/ aniołek ma 3 cm... jak jest jedno to wszystko można pochować a jak jest też drugi poród to skupiają się na żywym i na szczątki nikt uwagi nie zwracaAle będziemy jeszcze ten temat poruszać bo nie ukrywam, że chciałabym prawnie to uregulować z szacunku i miłości do tego maleństwa.
Co do łożyska istnieje szansa, że do 30 tc może się jeszcze podnieść ...