reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Sto lat! Kochanie :)
No mój kuźwa na boku też chrapie!!!!!!! Masakra! :( :( :(
A wstaje tak wcześnie bo jestem maniakiem mycia głowy codziennie :( i jeszcze moje dwa psy :(... cóż, życie ;)
Najgorsze jest to, że w nocy nie śpię, a teraz zasypiam... jestem tak padnięta, że szok....
@Spark jeśli się nie przesypia 3 godzin to jest sens mierzyć temperaturę???
To zależy czy lezysz sobie wtedy czy chodzisz albo coś robisz ;)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tak też mi się wydaje. U nas to troszkę inaczej wygląda, z tego co panie mówiły, bo są dwie panie + pomoc.

Jak beta jest jeszcze niska, to kreski będą bladziutkie :) spokojnie [emoji8] czekamy na wynik i przenoszę Cie do drugiej tabelki :)

Dzięki, dobrze wiedzieć, że nie jestem odosobniona w swojej postawie :)

qdkkj44j6bi2vbec.png
W sumie nie ważne jaka klasa ważne jak Filip się będzie tam czuł [emoji1] nie martw się będzie dobrze chlopem się nie przejmuj bo oni inaczej myślą [emoji5]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

@Sylwiaaa36 Wszystkiego najcudowniejszego, pięknej fasolki jak najszybciej przede wszystkim :-)

@Flower Dziękuje za wsparcie, Tu masz racje, był test ,była kreska, była ciąża, czekało się tylko na piękny zarodek i bijące serduszko, a tak to niby jest ciąża ale beta mała i stres dodatkowy jest. Zobaczymy jak będzie dzisiaj.

@Lanvin Dziękuje, testy robiłam dwa zaraz po terminie miesiączki i była biel, dlatego tez czekałam na @, betę zrobiłam przy okazji morfologii, i wyszło mi te 11, 05 , powtórzyłam test po pierwszej becie i była bladziutka druga, ale taka naprawdę bladziutka, wiec dałam spokój z testem i zrobiłam drugą betę dla porównania i było już te 18, 32. Owulacje powinnam mieć gdzieś około 17. 04, ale serduszkowalismy jeszcze później wiec może się przesunęła, sama nie wiem już co mam myśleć.
A po ilu h te 18 od poprzedniej bety?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

W sumie nie ważne jaka klasa ważne jak Filip się będzie tam czuł [emoji1] nie martw się będzie dobrze chlopem się nie przejmuj bo oni inaczej myślą [emoji5]

Żebyś wiedziała... Nie ogarniam [emoji8] ja mojemu ciągle tłumaczę, żeby w wielu kwestiach wrzucił na luz i miał głowę otwartą. Mamy inne czasy, inne sposoby wychowania niż kiedyś, on np. chciałby mieć u dziecka autorytet, a wg mnie autorytet nie polega na tym, że dziecko respektuje wszystkie twoje zasady, tylko na tym, że imponuje mu twoja postawa i chce Cie naśladować. Ehh gadać z facetami. Teraz kupiłam mu książkę "Być ojcem i mężem", odnośnie roli mężczyzny w rodzinie i tego, jak się ta rola zmieniła, to oczywiście ma milion zajęć i nie ma czasu czytać...

qdkkj44j6bi2vbec.png

Żebyś wiedziała... Nie ogarniam [emoji8] ja mojemu ciągle tłumaczę, żeby w wielu kwestiach wrzucił na luz i miał głowę otwartą. Mamy inne czasy, inne sposoby wychowania niż kiedyś, on np. chciałby mieć u dziecka autorytet, a wg mnie autorytet nie polega na tym, że dziecko respektuje wszystkie twoje zasady, tylko na tym, że imponuje mu twoja postawa i chce Cie naśladować. Ehh gadać z facetami. Teraz kupiłam mu książkę "Być ojcem i mężem", odnośnie roli mężczyzny w rodzinie i tego, jak się ta rola zmieniła, to oczywiście ma milion zajęć i nie ma czasu czytać...

qdkkj44j6bi2vbec.png
Czytałaś te książkę? Bardzo jestem ciekawa! [emoji4]

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

qdkkj44j6bi2vbec.png
Tak mężczyźni wiedzą wszystko najlepiej kochana niestety [emoji1] ja to często o to dre koty z mężem bo on jest najmadrzejszy zawsze [emoji5]

Do góry