reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

I tak w sumie dobrze ze nie dalej bo im dalej w las tym gorzej się pogodzić. Moja kuzynka poroniła w 20 tyg i musiała już takie dzieciątko urodzic. Chociaż każda strata boli tak samo. Bardzo mi przykro @mfifi04 że musiałaś to przechodzić po raz drugi. To jest straszne przeżycie i nikomu tego nie życzę. Nie ważne czy w 5 czy 20 tyg

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
O kurde. Ale już wszystko za nami. Teraz czas leczenia i badań. Muszą być same dobre wiadomości;)

No wlasnie po prostu MUSI byc dobrze! Ja mam tego dobry przyklad do tego juz piecioletni :)
Tylko najgorsze ze to jest tak czeste w tych czasach! Wiec strach bedzie ale zobaczycie bedziemy mialy swoje skarby juz niedlugo kolo siebie :)

@M2b @mfifi04 dziewczynki kochane, błagam nie dołujcie się wspomnieniami. Niestety już nic nie odwróci biegu rzeczy. Trzeba iść do przodu, nie patrząc wstecz. Ból nie minie, ale będzie mniej odczuwalny...
@M2b jak dieta? U mnie dieta cud, będzie cud jak schudnę. Cały dzień zapierd... w ogródku, a od 18 wpieprzanie ;)
Masz rację nie ma tego co rozpamietywać

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

@StorAnia a dieta ok do przodu. Chcę zacząć ćwiczyć ale jakoś nie mogę czasu na to znaleźć. W domu może ale jakoś tak nie lubię w samotności. Chyba jestem towarzyskim zwierzem za bardzo.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana przy 10 stopniach na dworze i wietrze, że mało łba nie urwie, kąpiel była hardcorowa :D ale daliśmy radę ;) szron na dupie i cheja ;)
Nawet szopa zaliczona i szybki sexik na stojąco ;) nie było wygodnie, ale co tam... pewnie owu dziś lub jutro, chociaż z tempki nie wynika nic...Ale jajnik lewy napiernicza jak diabli... pewnie clo spowodowało, że się obudziły moje jajca... ciekawe z jakim skutkiem....
Z tego musi byc"hardcorowy" dzidziuś &&&&& :-) :-) :-)

Kochana przy 10 stopniach na dworze i wietrze, że mało łba nie urwie, kąpiel była hardcorowa :D ale daliśmy radę ;) szron na dupie i cheja ;)
Nawet szopa zaliczona i szybki sexik na stojąco ;) nie było wygodnie, ale co tam... pewnie owu dziś lub jutro, chociaż z tempki nie wynika nic...Ale jajnik lewy napiernicza jak diabli... pewnie clo spowodowało, że się obudziły moje jajca... ciekawe z jakim skutkiem....
Jak ja Tobie zazdroszczę takiego szybkiego na łonie natury;) szczerze mówiąc zawsze w domu;)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Obyś miała rację! Wtedy ten ból z uśmiechem mogę znosić
Ojj gdzieś czytałam, że po zastrzyku owu może być bardziej bolesna. Także trzymaj się dzielnie i teraz te ciężkie kilkanaście dni. Oby Wam się udało. Pierwsi w maju super. Tego z całego serducha życzę.

Ja mam mega dola przez ten cały wekend. Tyle zaplanowałam i nie zrobiłam nic . Raz dzieciaki raz szpital i tak wolne zleciało. I jeszcze zła jestem na swojego chłopa. Do niczego to głupie życie. Wiecznie pod górkę

f2wlj44juj75ukos.png

reklama
Cześć dziewczyny [emoji6]
Jak tam? Już po weekendzie majowym czy ma któraś jeszcze wolne? Ja w zasadzie nie brałam wolnego.. wczoraj byłam w pracy i jutro też idę. Pogoda nie nastraja pozytywnie.. syn dzisiaj marudny, a mnie już drugi raz dzisiaj dokuczają zawroty głowy.. Teraz oglądamy bajki i wcinamy popcorn [emoji12]
Joaszka, przykro mi, że @ przyszła [emoji53]
Marc, a badałaś progesteron?
Gabrika, fajnie, że napisałaś [emoji6] i dobre nastawienie! Trzymam za was kciuki, żeby maleństwo jak najszybciej bo was wróciło! [emoji110]️
Arow, oby po tym zabiegu szybko wam się udało zobaczyć dwie kreseczki! [emoji6]
Moka, może to ze stresu? Połóż się i wypocznij [emoji6]wszystko będzie dobrze, jestem pewna,że pecherzyki już pięknie pękły!
Windy, jak u ciebie? Już po owu? Łapiesz się jeszcze na styczeń?
MartaBarbara,kiedy testujesz??
Lanvin, co tam u ciebie?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Nie Kochana.... pójdę teraz do dobrej gibekolozki i zobaczymy co tam zleci :-)

Do góry