MartaBarbaraWeronika
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ej no bez przesady to moja szopa, raczej kamery nikt nie zamontował. A właśnie taki sex z pieprzykiem, że może ktoś zobaczy, jest fajny. Tzn był, bo teraz to już człowiek stary i mu się dupy nie chce ruszyć
Cześć dziewczyny I ja się witam po majówce u mnie od rana leje jak z cebra, ciemno, a tu do roboty trza iść
@StorAnia @MartaBarbaraWeronika ja też lubię w nietypowych miejscach przypominam sobie szczególnie raz na plaży podczas zachodu słońca to był dopiero dreszczyk emocji
Moja owu przesunęła się na 21 dc tym razem, więc czekam aż do 14/16 maja. Jak ja nie lubię czekać
No pewnie! Wykituję do tego czasu Na szczęście mam po drodze kupę roboty i przygotowania do komunii młodszego, no i remont wiatrołapu, także mam nadzieje, że jakoś zleciNo to testujemy mam nadzieję razem a otem razem świętujemy!!!
Może to z nerwów. Strasznie się denerwowałaś przed to może organizm tak zareagował. Dobrze, że już lepiejPowiem Wam dziewczyny, że w nocy się o mało nie przekręciłam. Nie wiem czy to po inseminacji czy dlaczego ale mam nadzieję, że cierpienie przyniesie wyczekiwany efekt. Strasznie mnie bolały jajniki - teraz już tylko tak jakby cięgnie coś na dole. Wymiotowałam, miałam normalnie torsje aż łzy mi leciały. No i gorączka jakiej nie pamiętam żebym kiedyś miała (aż dwoma termometrami sprawdzałam) bo miałam 39,5 - 39,6. Musiałam wziąć w końcu tabletkę bo okłady nie pomagały ale wzięłam z tym najbezpieczniejszych dla starających się czyli paracetamol a nie żadne nurofeny.
Teraz jest już lepiej brzuch tylko trochę boli, kręgosłup już tylko od leżenia chyba i temperatura bliska standardowej u mnie po owu bo 37,2 (zazwyczaj mam 37 - 36,9)
Skoro już się pojawiłaś to poproszę o zmianę w tabelce, następna @ wg ovia 4.06Witam się po majówce
Widziałam, że wzywalyscie mnie do odpowiedzi czytałam cały czas, ale jakoś nie miałam weny, żeby pisać, no i były poruszane tematy, na które w zasadzie nie mialam jak się wypowiedzieć. Dzisiaj do pracy po 6 dniach wolnego, tak się rozleniwilam chociaż szef mi wczoraj napisał, że mam przyjść na 11, bo po remoncie moje biurko jeszcze nie dotarło. Także jeszcze siedzę w domu
Pogoda okropna, od rana leje, nic się nie chce...ogarnelam trochę dom, teraz szykuje jedzenie do pracy, dzwoniłam już na budowę i jutro po pracy jedziemy znowu pomierzyc z nową firmą, młody już się nie może doczekać
Ostatnio w ogóle nie ogarnialam swojego cyklu, mierzyłam tą temperaturę rano, wpisywalam, ale nie zwracałam uwagi. Dziś spojrzałam i już 11 dc jajniki od dwóch dni mnie bolą, wczoraj wieczorem bolaly dosyć solidnie, ciekawe kiedy będzie owu w tym miesiącu to 3 cykl z dongiem, temperatura wyjątkowo prawie że na równym poziomie