reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Cześć dziewczyny :) I ja się witam po majówce :) u mnie od rana leje jak z cebra, ciemno, a tu do roboty trza iść :(
@StorAnia @MartaBarbaraWeronika ja też lubię w nietypowych miejscach ;) przypominam sobie szczególnie raz na plaży podczas zachodu słońca :) to był dopiero dreszczyk emocji :D
Moja owu przesunęła się na 21 dc tym razem, więc czekam aż do 14/16 maja. Jak ja nie lubię czekać :mad:

Witam się po majówce :)

Widziałam, że wzywalyscie mnie do odpowiedzi ;) czytałam cały czas, ale jakoś nie miałam weny, żeby pisać, no i były poruszane tematy, na które w zasadzie nie mialam jak się wypowiedzieć. Dzisiaj do pracy po 6 dniach wolnego, tak się rozleniwilam :( chociaż szef mi wczoraj napisał, że mam przyjść na 11, bo po remoncie moje biurko jeszcze nie dotarło. Także jeszcze siedzę w domu :)

Pogoda okropna, od rana leje, nic się nie chce...ogarnelam trochę dom, teraz szykuje jedzenie do pracy, dzwoniłam już na budowę i jutro po pracy jedziemy znowu pomierzyc z nową firmą, młody już się nie może doczekać :)

Ostatnio w ogóle nie ogarnialam swojego cyklu, mierzyłam tą temperaturę rano, wpisywalam, ale nie zwracałam uwagi. Dziś spojrzałam i już 11 dc :) jajniki od dwóch dni mnie bolą, wczoraj wieczorem bolaly dosyć solidnie, ciekawe kiedy będzie owu w tym miesiącu :) to 3 cykl z dongiem, temperatura wyjątkowo prawie że na równym poziomie :)

1493884042-aaaaaa.png

qdkkj44j6bi2vbec.png

Ej no bez przesady ;) to moja szopa, raczej kamery nikt nie zamontował. A właśnie taki sex z pieprzykiem, że może ktoś zobaczy, jest fajny. Tzn był, bo teraz to już człowiek stary i mu się dupy nie chce ruszyć :D

O maj jak sobie przypomnę gdzie i w jakich warunkach my z moim potrafiliśmy ;) Chyba trzeba by do tego wrócić ;)

Cześć dziewczyny :) I ja się witam po majówce :) u mnie od rana leje jak z cebra, ciemno, a tu do roboty trza iść :(
@StorAnia @MartaBarbaraWeronika ja też lubię w nietypowych miejscach ;) przypominam sobie szczególnie raz na plaży podczas zachodu słońca :) to był dopiero dreszczyk emocji :D
Moja owu przesunęła się na 21 dc tym razem, więc czekam aż do 14/16 maja. Jak ja nie lubię czekać :mad:

No to testujemy mam nadzieję razem a otem razem świętujemy!!!

Powiem Wam dziewczyny, że w nocy się o mało nie przekręciłam. Nie wiem czy to po inseminacji czy dlaczego ale mam nadzieję, że cierpienie przyniesie wyczekiwany efekt. Strasznie mnie bolały jajniki - teraz już tylko tak jakby cięgnie coś na dole. Wymiotowałam, miałam normalnie torsje aż łzy mi leciały. No i gorączka jakiej nie pamiętam żebym kiedyś miała (aż dwoma termometrami sprawdzałam) bo miałam 39,5 - 39,6. Musiałam wziąć w końcu tabletkę bo okłady nie pomagały ale wzięłam z tym najbezpieczniejszych dla starających się czyli paracetamol a nie żadne nurofeny.
Teraz jest już lepiej brzuch tylko trochę boli, kręgosłup już tylko od leżenia chyba i temperatura bliska standardowej u mnie po owu bo 37,2 (zazwyczaj mam 37 - 36,9)

Powiem Wam dziewczyny, że w nocy się o mało nie przekręciłam. Nie wiem czy to po inseminacji czy dlaczego ale mam nadzieję, że cierpienie przyniesie wyczekiwany efekt. Strasznie mnie bolały jajniki - teraz już tylko tak jakby cięgnie coś na dole. Wymiotowałam, miałam normalnie torsje aż łzy mi leciały. No i gorączka jakiej nie pamiętam żebym kiedyś miała (aż dwoma termometrami sprawdzałam) bo miałam 39,5 - 39,6. Musiałam wziąć w końcu tabletkę bo okłady nie pomagały ale wzięłam z tym najbezpieczniejszych dla starających się czyli paracetamol a nie żadne nurofeny.
Teraz jest już lepiej brzuch tylko trochę boli, kręgosłup już tylko od leżenia chyba i temperatura bliska standardowej u mnie po owu bo 37,2 (zazwyczaj mam 37 - 36,9)
Może to z nerwów. Strasznie się denerwowałaś przed to może organizm tak zareagował. Dobrze, że już lepiej :)

Witam się po majówce :)

Widziałam, że wzywalyscie mnie do odpowiedzi ;) czytałam cały czas, ale jakoś nie miałam weny, żeby pisać, no i były poruszane tematy, na które w zasadzie nie mialam jak się wypowiedzieć. Dzisiaj do pracy po 6 dniach wolnego, tak się rozleniwilam :( chociaż szef mi wczoraj napisał, że mam przyjść na 11, bo po remoncie moje biurko jeszcze nie dotarło. Także jeszcze siedzę w domu :)

Pogoda okropna, od rana leje, nic się nie chce...ogarnelam trochę dom, teraz szykuje jedzenie do pracy, dzwoniłam już na budowę i jutro po pracy jedziemy znowu pomierzyc z nową firmą, młody już się nie może doczekać :)

Ostatnio w ogóle nie ogarnialam swojego cyklu, mierzyłam tą temperaturę rano, wpisywalam, ale nie zwracałam uwagi. Dziś spojrzałam i już 11 dc :) jajniki od dwóch dni mnie bolą, wczoraj wieczorem bolaly dosyć solidnie, ciekawe kiedy będzie owu w tym miesiącu :) to 3 cykl z dongiem, temperatura wyjątkowo prawie że na równym poziomie :)

1493884042-aaaaaa.png

qdkkj44j6bi2vbec.png
Skoro już się pojawiłaś to poproszę o zmianę w tabelce, następna @ wg ovia 4.06
Dziękuję [emoji9]

reklama
Witam kobietki :) a ja dziwna sytuacja myslalam, ze owu mialam 21 dc wiec przestalam brac donga i zaczelismy cisnac staranka. Mimo wszystko mowie a zrobie testy owi dalej i wczoraj taka gruba krecha ! Wiec niby owu dzisiaj wiec do dzis powinnam brac donga a ja juz 3 dni nie biore :/ mam nadzieje ze mi to organizmu jakos nie przestawi:/
1493886699-aaaaaa.jpeg
1493886862-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry