reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Cześć dziewczyny :) I ja się witam po majówce :) u mnie od rana leje jak z cebra, ciemno, a tu do roboty trza iść :(
@StorAnia @MartaBarbaraWeronika ja też lubię w nietypowych miejscach ;) przypominam sobie szczególnie raz na plaży podczas zachodu słońca :) to był dopiero dreszczyk emocji :D
Moja owu przesunęła się na 21 dc tym razem, więc czekam aż do 14/16 maja. Jak ja nie lubię czekać :mad:

Witam się po majówce :)

Widziałam, że wzywalyscie mnie do odpowiedzi ;) czytałam cały czas, ale jakoś nie miałam weny, żeby pisać, no i były poruszane tematy, na które w zasadzie nie mialam jak się wypowiedzieć. Dzisiaj do pracy po 6 dniach wolnego, tak się rozleniwilam :( chociaż szef mi wczoraj napisał, że mam przyjść na 11, bo po remoncie moje biurko jeszcze nie dotarło. Także jeszcze siedzę w domu :)

Pogoda okropna, od rana leje, nic się nie chce...ogarnelam trochę dom, teraz szykuje jedzenie do pracy, dzwoniłam już na budowę i jutro po pracy jedziemy znowu pomierzyc z nową firmą, młody już się nie może doczekać :)

Ostatnio w ogóle nie ogarnialam swojego cyklu, mierzyłam tą temperaturę rano, wpisywalam, ale nie zwracałam uwagi. Dziś spojrzałam i już 11 dc :) jajniki od dwóch dni mnie bolą, wczoraj wieczorem bolaly dosyć solidnie, ciekawe kiedy będzie owu w tym miesiącu :) to 3 cykl z dongiem, temperatura wyjątkowo prawie że na równym poziomie :)

1493884042-aaaaaa.png

qdkkj44j6bi2vbec.png

Ej no bez przesady ;) to moja szopa, raczej kamery nikt nie zamontował. A właśnie taki sex z pieprzykiem, że może ktoś zobaczy, jest fajny. Tzn był, bo teraz to już człowiek stary i mu się dupy nie chce ruszyć :D

O maj jak sobie przypomnę gdzie i w jakich warunkach my z moim potrafiliśmy ;) Chyba trzeba by do tego wrócić ;)

Cześć dziewczyny :) I ja się witam po majówce :) u mnie od rana leje jak z cebra, ciemno, a tu do roboty trza iść :(
@StorAnia @MartaBarbaraWeronika ja też lubię w nietypowych miejscach ;) przypominam sobie szczególnie raz na plaży podczas zachodu słońca :) to był dopiero dreszczyk emocji :D
Moja owu przesunęła się na 21 dc tym razem, więc czekam aż do 14/16 maja. Jak ja nie lubię czekać :mad:

No to testujemy mam nadzieję razem a otem razem świętujemy!!!

Powiem Wam dziewczyny, że w nocy się o mało nie przekręciłam. Nie wiem czy to po inseminacji czy dlaczego ale mam nadzieję, że cierpienie przyniesie wyczekiwany efekt. Strasznie mnie bolały jajniki - teraz już tylko tak jakby cięgnie coś na dole. Wymiotowałam, miałam normalnie torsje aż łzy mi leciały. No i gorączka jakiej nie pamiętam żebym kiedyś miała (aż dwoma termometrami sprawdzałam) bo miałam 39,5 - 39,6. Musiałam wziąć w końcu tabletkę bo okłady nie pomagały ale wzięłam z tym najbezpieczniejszych dla starających się czyli paracetamol a nie żadne nurofeny.
Teraz jest już lepiej brzuch tylko trochę boli, kręgosłup już tylko od leżenia chyba i temperatura bliska standardowej u mnie po owu bo 37,2 (zazwyczaj mam 37 - 36,9)

Powiem Wam dziewczyny, że w nocy się o mało nie przekręciłam. Nie wiem czy to po inseminacji czy dlaczego ale mam nadzieję, że cierpienie przyniesie wyczekiwany efekt. Strasznie mnie bolały jajniki - teraz już tylko tak jakby cięgnie coś na dole. Wymiotowałam, miałam normalnie torsje aż łzy mi leciały. No i gorączka jakiej nie pamiętam żebym kiedyś miała (aż dwoma termometrami sprawdzałam) bo miałam 39,5 - 39,6. Musiałam wziąć w końcu tabletkę bo okłady nie pomagały ale wzięłam z tym najbezpieczniejszych dla starających się czyli paracetamol a nie żadne nurofeny.
Teraz jest już lepiej brzuch tylko trochę boli, kręgosłup już tylko od leżenia chyba i temperatura bliska standardowej u mnie po owu bo 37,2 (zazwyczaj mam 37 - 36,9)
Może to z nerwów. Strasznie się denerwowałaś przed to może organizm tak zareagował. Dobrze, że już lepiej :)

Witam się po majówce :)

Widziałam, że wzywalyscie mnie do odpowiedzi ;) czytałam cały czas, ale jakoś nie miałam weny, żeby pisać, no i były poruszane tematy, na które w zasadzie nie mialam jak się wypowiedzieć. Dzisiaj do pracy po 6 dniach wolnego, tak się rozleniwilam :( chociaż szef mi wczoraj napisał, że mam przyjść na 11, bo po remoncie moje biurko jeszcze nie dotarło. Także jeszcze siedzę w domu :)

Pogoda okropna, od rana leje, nic się nie chce...ogarnelam trochę dom, teraz szykuje jedzenie do pracy, dzwoniłam już na budowę i jutro po pracy jedziemy znowu pomierzyc z nową firmą, młody już się nie może doczekać :)

Ostatnio w ogóle nie ogarnialam swojego cyklu, mierzyłam tą temperaturę rano, wpisywalam, ale nie zwracałam uwagi. Dziś spojrzałam i już 11 dc :) jajniki od dwóch dni mnie bolą, wczoraj wieczorem bolaly dosyć solidnie, ciekawe kiedy będzie owu w tym miesiącu :) to 3 cykl z dongiem, temperatura wyjątkowo prawie że na równym poziomie :)

1493884042-aaaaaa.png

qdkkj44j6bi2vbec.png
Skoro już się pojawiłaś to poproszę o zmianę w tabelce, następna @ wg ovia 4.06
Dziękuję [emoji9]

reklama
Witam kobietki :) a ja dziwna sytuacja myslalam, ze owu mialam 21 dc wiec przestalam brac donga i zaczelismy cisnac staranka. Mimo wszystko mowie a zrobie testy owi dalej i wczoraj taka gruba krecha ! Wiec niby owu dzisiaj wiec do dzis powinnam brac donga a ja juz 3 dni nie biore :/ mam nadzieje ze mi to organizmu jakos nie przestawi:/
1493886699-aaaaaa.jpeg
1493886862-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry