reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Cześć dziewczyny! Wracam do gry [emoji5]
Nie ma opcji żebym Was nadrobiła dlatego ogólnikowo witam nowe staraczki i gratuluje zafasolkowanym [emoji5]

M po operacji, żeby się zregenerował całkowicie to musza minąć jeszcze dwa miesiące, ale postanowiliśmy nie marnować czasu. Ja dzisiaj zaczynam nowy cykl i planuje go calutkiego przebadać. :) hormony, monitoring itd.
Mam nadzieje ze to już z górki... kurka wodna tyle lat próbowania i nic. Jak operacja nie pomoże to już zdecydowanie in vitro na wrzesień :)
Pozdrawiam Was kobitki [emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ooo kochana, nareszcie wrocilas ! Stęskniłam się! Super, że się nie poddajecie :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej Kochane :)

@kotek87 trzymam kciuki za kolejny cykl :* musisz być silna. :*

@arrow92 super, ze wróciłaś. :) powodzenia :) oby mąż szybko doszedł do siebie i dzialajcie! :)

@Paraplu jak tam Parasoleczko? Jak z K? Jesteś cały czas sama i mamy?

Mój mały bardzo szalał wczoraj w brzuszku jak już się położyłam. Cudownie się czuję :) a majówka intensywna. Albo my w gościach albo goście u nas :)
Aaa ja też już chcę coś czuć!!!! Buu [emoji14]

@MoKa trzymam &&&& za pozytwny test za pare dni ktore pewnie będą dla Ciebie najdłuższe ....dla mnie bynajmniej czas przed @@@ ciągnie sie niemiłosiernie :unsure::shocked2::blink:
@gabrika co u Ciebie kochana jak samopoczucie juz lepsze ?
@marc takie plamienia zawsze miałaś czy to tak po tym dongu?
@kotek87 przykro mi ze wredna.@@@ przyszła ... ostatnio cos te nasze forum stoi jkby w miejscu samych nieszczęść ....
:hmm::-( :(
@renia200 może ta czerwona wiedzma juz nie przyjdzie życzę ci tego z calego seduszka ....
U mnie dzis 25dc / 31 może 28 dni + - :happy:
Tak sie zastanawiam czy coś ten jod z nad morza mi pomógł w tym cyklu coś czy doopa :happy::-D no co skoro pomagaja dongi ,ziólka,i inne specyfiki to ja moge wierzyć w to że zmiana klimatyczna tez może wspomóc to czy tamto :laugh2::laugh2: poki co nic na to nie wskazuje bo moje "urojone objawy"ciąży to co miesiac mnie nawiedzaja juz zaczynam myśleć że sa w zmowie z ta wredna.@@@@ :laugh2::oo:
Pogoda u mnie w kratke raz slonce raz deszcz no kur....zwariować można a tu nie ma żadnych nadzieji na poprawę poproszę koleżanki z forum z rejonu polski obdarzonej słońcem o oddanie mi mojej pogody sprzed 2 dni :-D;-) ;);-) ;)
Kciuki kochana, kiedy test? :)

Ja kibluje w pracy. Nie jest źle- tylko 17 wychowanków (maturzyści) i mam sushi[emoji6]ale wolałabym przytulać się do moich Skarbów...

Co do testów -zrobiłam w swoim życiu 2 - pierwszy tydzień po terminie @ i te 2 kreski mają teraz 7 lat (test mam na pamiątkę) a drugi rok temu w lipcu bo mi się 3 dni spóźnił ale wiedziałam że raczej nie ciąża bo było w dni niepłodne ale miałam mieć rtg i rwana 8 plus antybiotyk. Rano był test po południu @...
Wolę nie testować przed terminem @...podobno dość często zdarza się ciąża biochemiczna...chyba wole myśleć że to jednak @....

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja kibluje w pracy. Nie jest źle- tylko 17 wychowanków (maturzyści) i mam sushi[emoji6]ale wolałabym przytulać się do moich Skarbów...

Co do testów -zrobiłam w swoim życiu 2 - pierwszy tydzień po terminie @ i te 2 kreski mają teraz 7 lat (test mam na pamiątkę) a drugi rok temu w lipcu bo mi się 3 dni spóźnił ale wiedziałam że raczej nie ciąża bo było w dni niepłodne ale miałam mieć rtg i rwana 8 plus antybiotyk. Rano był test po południu @...
Wolę nie testować przed terminem @...podobno dość często zdarza się ciąża biochemiczna...chyba wole myśleć że to jednak @....

Aż boję się pytać... Co to jest ciąża biochemiczna?

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom

Występuje w przypadku, gdy test ciazowy oraz beta hcg wykazuje wynik dodatni lecz w obrazie usg nie potwierdza sie istnienia pęcherzyka płodowego...

Czyli, ze doszło do zapłodnienia, niestety nie do zagnieżdżenia...

Pozdrawiam was kochane Kobitki z krzaków, doszłam do siebie po tym wirusie tylko busy mam w pracy i ta nadchodząca Komunia mnie troche przeraża. Chciałabym zeby juz było po[emoji849]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jak ja Tobie zazdroszczę takiego szybkiego na łonie natury;) szczerze mówiąc zawsze w domu;)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja podziwiam ... zawsze mam stracha ze ktoś mnie nagra i na YouTube wrzuci [emoji23][emoji23] tez tylko w domu lol

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry