reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Najbardziej mnie załamuje to coś co w USG wygląda jak wodniak. Specjalnie mnie wysłali na operację żeby go usunąć a jak się nie da to nawet usunąć cały jajowód, żeby było czysto w razie czego do in vitro a podczas operacji stwierdzono, że nie ma żadnego wodniaka. To k..rwa co? Schował się przed skalpelem? Jak to jest możliwe, że przed laparoskopią był, po jest a w trakcie nikt go nie widział nigdzie

reklama
Też często kochamy się na pieska. Mam tyłozgięcie macicy i podobno to najlepsza pozycja. Też się trochę wylewa.... Ostatnio się staram tak obrócić żeby jak najmniej tracić :)
A u mnie rok temu w przodozgieciu teraz niby tylozgieta...któryś gin się rypnal. Tylko który?

Mi raczej mało wypływa ogólnie
Ani na brzuchu ani nóg w górze. Lekarze są sceptyczni -nie ma naukowych dowodów. Ja też myślę że co ma dolecieć to doleci[emoji6]ale skoro nie szkodzi a może pomóc to może warto?[emoji1] ja staram się tylko nie wstawać od razu tylko chwilę poleżeć

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Najbardziej mnie załamuje to coś co w USG wygląda jak wodniak. Specjalnie mnie wysłali na operację żeby go usunąć a jak się nie da to nawet usunąć cały jajowód, żeby było czysto w razie czego do in vitro a podczas operacji stwierdzono, że nie ma żadnego wodniaka. To k..rwa co? Schował się przed skalpelem? Jak to jest możliwe, że przed laparoskopią był, po jest a w trakcie nikt go nie widział nigdzie

I co dalej? Będziesz miała mimo wszystko inseminacje? Kurczę, co za konowaly!

[emoji64]

I co dalej? Będziesz miała mimo wszystko inseminacje? Kurczę, co za konowaly!

[emoji64]

Będę miała bo to tylko podejrzenie wodniaka. Nie rozumiem tego w ogóle bo miałam kontrast przepuszczany podczas laparoskopii i po usunięciu zrostów przeleciał bez problemu. To jakby był wodniak to nie ma opcji żeby przeleciał

Zapisałam się jeszcze do tego lekarza, który na tą operację mnie wysyłał i dobrze zna tego co ją robił. Może on mi to wytłumaczy bo nie chce mi się wierzyć, że wodniak był potem znikł sam z siebie i znowu po nieco ponad miesiącu nagle znowu się pojawił.

Zapisałam się jeszcze do tego lekarza, który na tą operację mnie wysyłał i dobrze zna tego co ją robił. Może on mi to wytłumaczy bo nie chce mi się wierzyć, że wodniak był potem znikł sam z siebie i znowu po nieco ponad miesiącu nagle znowu się pojawił.

No trochę podejrzana sprawa. Trzeba pogadać z kimś kompetentnym inaczej tylko może niepotrzebnie się dołujesz. Wszystko będzie git! Zobaczysz.

[emoji64]

No tylko, że chyba właśnie nikt nie zna na to odpowiedzi. Trzech lekarzy patrzyło i na USG widziało wodniaka - dlaczego nie było go podczas operacji a kontrast przeszedł? na to pytanie żaden lekarz nie był w stanie mi odpowiedzieć.

reklama
No tylko, że chyba właśnie nikt nie zna na to odpowiedzi. Trzech lekarzy patrzyło i na USG widziało wodniaka - dlaczego nie było go podczas operacji a kontrast przeszedł? na to pytanie żaden lekarz nie był w stanie mi odpowiedzieć.

Niestety nie jestem specjalistka ale nie załamuj się, skup się lepiej na iui, na pewno się uda i zniknie ten zagadkowy wodniak. Jestem tego pewna!

[emoji64]

Do góry