reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Patrzcie co mi dała teściowa:
1493206875-aaaaaa.jpeg

Sama robiła. Myślicie, że to przynosi pecha?

[emoji64]
Nie ma znaczenia :) przesądy, nie przejmuj się :)

Oj nie! Dobra kobita z tej mojej teściowej! Nieraz potruje tyłek jak każda teściowa ale ma złote serce i jest bardzo za mną. Na szczęście.

[emoji64]
Moja podobnie :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

No to mamy fajnie bo nieraz jak się nasłucham o tych teściowych to dziękuje Bogu, że moja jest Ok :)

[emoji64]
Ja też mam fajną tesciowa. Czasem coś palnie i mnie to boli lub denerwuje ale to prosta kobieta i nie ma czasem wyczucia. Ale ogólnie to kochana kobitka.

Ja dziś wolne pogoda zmienna nic mi się nie chce a już i tak dużo dziś zrobiłam [emoji1] nawet na rozmowie o pracę byłam ale mi się nie spodobało i nie będę zmieniać [emoji1]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Hello :)

Szczerze to nie bardzo wiem co komu dokładnie odpisać. :/

Moka kurde te ceny są kosmiczne ale wierzymy w to że obędzie się bez in vitro :) co do polityki to brak słów. Nie rozumiem tego i jestem totalnie przeciwko tym nowym ustawom ehhh. Dla niektórych to jedyna szansa.
Karolka ogromne gratki :) sama już nie mogę się doczekać tego momentu.
Komunie.... matko jakie ceny teraz wszędzie. Dobrze ze ja mam jeszcze dużo czasu :)
Spark dobrze ze juz czujesz się lepiej. A pro po kołatania to u mnie to był jeden z objawów ciąży. Tylko u mnie nie były aż tak silne.
Moja teściowa też spoko ale chyba tylko dlatego że jesteśmy daleko i nie mamy okazji do sprzeczek.
Lanvin to już niedługo będą owocne dni :d
Mój mąż też zazdrosny i zawsze jakieś teksty czy mnie nikt nie podrywal.
Zgryzliwabasia cudne kapcioszki:) jeśli nie wierzysz w przesady , to nie przynosi pecha :)

U nas nudy. Dziecko me bawi się klockami jak nigdy. Ostatnio niczym jej zająć nie można.
Ehh trzeba obiad szykować:)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny cały czas was podczytuje ale niemam weny na pisanie.
@Karolka2106 super.
Ja się czuje koszmarnie mdłości mnie mecza przeokropnie nie mogę patrzeć na jedzenie.cały czas bym spala dziś w pracy tak mnie bolal brzuch jeszcze boje się w pracy powiedzieć o ciazy.6 maja mam wizytę jak będzie wszytko ok chyba wtedy powiem. Boje się reakcji no i moja mama zachwycona tez nie będzie chodzi o to ze się martwi czy damy rade ale bardzo cieszę się ze będzie drugie dzidzi reszta się sama ułoży

Hej dziewczyny cały czas was podczytuje ale niemam weny na pisanie.
@Karolka2106 super.
Ja się czuje koszmarnie mdłości mnie mecza przeokropnie nie mogę patrzeć na jedzenie.cały czas bym spala dziś w pracy tak mnie bolal brzuch jeszcze boje się w pracy powiedzieć o ciazy.6 maja mam wizytę jak będzie wszytko ok chyba wtedy powiem. Boje się reakcji no i moja mama zachwycona tez nie będzie chodzi o to ze się martwi czy damy rade ale bardzo cieszę się ze będzie drugie dzidzi reszta się sama ułoży
Zawsze komuś to nie będzie pasować ;) Ważne, że Wy szczęśliwi ;)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziś mam wizytę kontrolną u lekarza po operacji, w zasadzie jadę tylko po zaświadczenie, że mogę wrócić do pracy ale skoro już płacę na wizytę a @ się skończyła to sprawdzę czy zastrzyki już dają efekty i jakieś pęcherzyki zaczynają rosnąć.

Do góry