judytka777
Fanka BB :)
A kopiuj proszę bardzoSuper, chyba skopiuję [emoji851]
[emoji64]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A kopiuj proszę bardzoSuper, chyba skopiuję [emoji851]
[emoji64]
Zapełnia się zobaczyszJuż nie mogę się doczekać aż się zapełnią
[emoji64]
Też. Mam, od teściowej dostaliśmy [emoji173]Taki obrazek do sypialni dziś kupilam.tak mi się spodobał napis
Nie ma znaczenia przesądy, nie przejmuj sięPatrzcie co mi dała teściowa:
Sama robiła. Myślicie, że to przynosi pecha?
[emoji64]
Moja podobnieOj nie! Dobra kobita z tej mojej teściowej! Nieraz potruje tyłek jak każda teściowa ale ma złote serce i jest bardzo za mną. Na szczęście.
[emoji64]
Nie ma znaczenia przesądy, nie przejmuj się
Moja podobnie
Ja też mam fajną tesciowa. Czasem coś palnie i mnie to boli lub denerwuje ale to prosta kobieta i nie ma czasem wyczucia. Ale ogólnie to kochana kobitka.No to mamy fajnie bo nieraz jak się nasłucham o tych teściowych to dziękuje Bogu, że moja jest Ok
[emoji64]
Zawsze komuś to nie będzie pasować Ważne, że Wy szczęśliwiHej dziewczyny cały czas was podczytuje ale niemam weny na pisanie.
@Karolka2106 super.
Ja się czuje koszmarnie mdłości mnie mecza przeokropnie nie mogę patrzeć na jedzenie.cały czas bym spala dziś w pracy tak mnie bolal brzuch jeszcze boje się w pracy powiedzieć o ciazy.6 maja mam wizytę jak będzie wszytko ok chyba wtedy powiem. Boje się reakcji no i moja mama zachwycona tez nie będzie chodzi o to ze się martwi czy damy rade ale bardzo cieszę się ze będzie drugie dzidzi reszta się sama ułoży