reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziś mam wizytę kontrolną u lekarza po operacji, w zasadzie jadę tylko po zaświadczenie, że mogę wrócić do pracy ale skoro już płacę na wizytę a @ się skończyła to sprawdzę czy zastrzyki już dają efekty i jakieś pęcherzyki zaczynają rosnąć.
Trzymam kciuki zeby byly jakies piekne pęcherzyki :)
Tak sie zastanawiam czy przypadkiem ta moja wysoka temp nie jest spowodowana moim katarem ale chyba to tak nie dziala, jak myslicie?
Pisalyscie o in vitro to ja wgl nie biore tego pod uwage. Jak nie będę miala dzieci to zaadoptuje.
Moja teściowa tez jest super.
Za to moja szwagierka to porazka...

Napisane na HT6 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Trzymam kciuki zeby byly jakies piekne pęcherzyki :)
Tak sie zastanawiam czy przypadkiem ta moja wysoka temp nie jest spowodowana moim katarem ale chyba to tak nie dziala, jak myslicie?
Pisalyscie o in vitro to ja wgl nie biore tego pod uwage. Jak nie będę miala dzieci to zaadoptuje.
Moja teściowa tez jest super.
Za to moja szwagierka to porazka...

Napisane na HT6 w aplikacji Forum BabyBoom

Szwagierka do bani to tez nie masz za wesoło... współczuje :(

[emoji64]

Dziewczyny powiedzcie mi, czy któraś z was miała czterodniowe plamienie na tydzień przed planowaną @ i co z tego wyszlo? :confused:
Ja miałam jednodniowe. Brązowe. Chyba 4 dni przed terminem@. U mnie był to dobry znak;) plamienie implantacyjne

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja miałam jednodniowe. Brązowe. Chyba 4 dni przed terminem@. U mnie był to dobry znak;) plamienie implantacyjne

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie też tak pomyślałam, że to może być to i 4 dni przed terminem miesiączki tuż po tym plamieniu zrobiłam test który wyszedl negatywnie niestety, ale moze to za wczesnie jeszcze. Od wczoraj mam termin planowanej miesiaczki i mam plamienia znowu... nie wiem juz co mam myslec chyba jutro powtorze test o_O

Ja nigdy nie miałam ale pierwsze co do głowy przychodzi to naturalnie implantacja [emoji848] także może to dobry znak :)

[emoji64]
Zrobiłam test po tym plamieniu i wyszedl negatywny (5 dni przed planowanym okresem) , a teraz w dniu spodziewanej miesiaczki znowu mam plamienia i zastanawiam sie czy nie zatestowac jutro rano znowu :confused:

reklama
No właśnie też tak pomyślałam, że to może być to i 4 dni przed terminem miesiączki tuż po tym plamieniu zrobiłam test który wyszedl negatywnie niestety, ale moze to za wczesnie jeszcze. Od wczoraj mam termin planowanej miesiaczki i mam plamienia znowu... nie wiem juz co mam myslec chyba jutro powtorze test o_O

Czterodniowe plamienie czy cztery dni przed @?
Ja mialam 5 dni przed @, ale to nawet dnia nie trwało, kilka razy na papierze przy podtarciu tylko.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry