reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

U nas było refundowane ale polityka a raczej politycy rządzący się zmienili i natychmiast się z tego wycofali bo "to grzech i zabijanie nienarodzonych dzieci" :(

reklama
O ludu straszne ceny, u Nas Gdańsk, Gdynia po 65. Dużo gości?
No nieźle :(
O masakra! Ja ostatnio za imprezę mojej mamy (wprawdzie w restauracji poza miastem ale jednak na Śląsku gdzie mamy duże ceny) płaciłam 160 czy 180 zł a było jak na weselu obiad dwudaniowy, deser, ciasta, tort, zimna płyta i dwie ciepłe kolacje a do tego napoju do woli (tylko alko swoje było) i zabawa do 4 nad ranem
No coś Ty? :mad: U nas będzie obiad dwudaniowy w tym dwie zupy do wyboru i trzy rodzaje mięs, surówki i warzywa na parze. Do kawy tort, ciasto i deser. No i owoce na stole.
Plus jest taki, że znamy tą restaurację, bardzo dobre jedzenie serwują i gości mało mamy, bo razem z nami ok. 20 osób. No i wszędzie ceny podobne na komunie. Druga sprawa, że znalezienie restauracji w odpowiednim terminie graniczy u nas z cudem, dlatego rezerwacje są już często dwa lata wcześniej :( No nic, odstawię na ten dzień dietę ;) Muszę wiedzieć za co tyle zapłaciłam ;)

Hej. :) Nie wiem czy jeszcze ktoś mnie pamięta bo widzę, że trochę nowych staraczek przybyło. :)
Długo się nie odzywałam co u mnie ponieważ czekałam do magicznego 10 tygodnia.
Chciałabym się pochwalić, że dzisiaj miałam wizytę i z moim Maleństwem wszystko dobrze.
Serduszko pięknie bije, wymiary w porządku i wyniki krwi i moczu również dobrze.
Trzymam kciuki żeby i Wam się niedługo udało. :*

Jest to szczęście nie do opisania, warte tych wszystkich przeciwności losu i czekania. ;)

Dzisiaj 10w5d:
Jejku aż mi się łezka w oku zakrecila ale taka radosna. Gratuluję z całego serca :)

:*
a jak tam u Ciebie Spark? jak się czujesz? coś ostatnio czytałam że się biedna strachu najadłaś :(
Tak ale już ok :) jedynie kołatanie serca mi teraz dokucza czasami, ale to normalne, po prostu wtedy jestem na chwilę wycięta z życia [emoji14]
A Ty jak, mdłości Cię ominely czy się meczylas? :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak ale już ok :) jedynie kołatanie serca mi teraz dokucza czasami, ale to normalne, po prostu wtedy jestem na chwilę wycięta z życia [emoji14]
A Ty jak, mdłości Cię ominely czy się meczylas? :)

A skąd się bierze te kolotanie?
Mdłości miałam tylko lekkie, ogólnie nie zapeszajac póki co czuje się dobrze poza zdarzajacym się bólem kręgosłupa. ;)

A skąd się bierze te kolotanie?
Mdłości miałam tylko lekkie, ogólnie nie zapeszajac póki co czuje się dobrze poza zdarzajacym się bólem kręgosłupa. ;)
Serce pompuje więcej krwi i musi bardziej pracować :) mi wczoraj wieczorem walilo jak młot, słabo mi zaraz, cała blada, cisnienie 80/50 a puls wysoki, ale kładę się wtedy, otwieram okno, woda woda i woda i przechodzi po kilku minutach :)

reklama
Oooo czy ja mogę poprosić o kontakt do tej pani? [emoji4]

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom
To wyślę na priv :) wiem, że on-line też przyjmuje, dania pyszne, dopasowane do potrzeb i chorób, ale nie wiem jak teraz cenowo bo coś zmieniała i nie wiem jak z terminami, choć on-line pewnie inaczej :)

Do góry