reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Właśnie jestem w sklepie z butami, niechcący trafiłam na dział dziecięcy i się popłakałam [emoji20]

Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom

Oj biedna... jak ja to znam... i te wszystkie reklamy i jak na złość gdzie się człowiek nie obróci to brzuch albo dzidzia. Trzymaj się dzielnie. Ja powoli chyba zaczynam okres :( i jeszcze te dni kiedy mam mieć USG na złość w wolne wypadają więc nie wiem co będzie :( dopiero w poniedziałek będę mogła zadzwonić do kliniki...

U mnie teraz tez najgorsze jest to, ze Wogole się nie czuje okresowo, cyce mnie trochę tylko pobolewają, o dziwo zawsze mi waga skacze przed okresem a dziś mam spadek i czuje się wyjątkowo lekka a przecież @ już jutro! Kolejny fantasympton? ;) To dokładnie jak ja jutro termin @ a ja sie czuje lekka nie chodzę zła jak chmura gradowa. ... No bynajmniej nie aż tak jak co miesiąc piersi bolały ale przeszły spadku Tempki nie ma a do tego jeszcze sluz Biały ale rozciagliwy jak przy owulacji ... o co kaman nie wiem ??? Chyba organizm znów płata figla a Ty człowieku się ciesz ☺

[emoji64]

Oj biedna... jak ja to znam... i te wszystkie reklamy i jak na złość gdzie się człowiek nie obróci to brzuch albo dzidzia. Trzymaj się dzielnie. Ja powoli chyba zaczynam okres :( i jeszcze te dni kiedy mam mieć USG na złość w wolne wypadają więc nie wiem co będzie :( dopiero w poniedziałek będę mogła zadzwonić do kliniki...

No, poszłam połazić na poprawę humoru a tylko sobie pogorszyłam sprawę. Tak jak mówisz, wszędzie dzieci, brzuchy. Ahhh teraz muszę to przyjąć na klatę, jutro dostanę okres, ze dwa dni będę miała mega dola a później zacznie się entuzjazm przedowulacyjny :)

[emoji64]

reklama
Po
ale było by fajnie jakbyśmy wszystkie miały II kreski! Tyle dzieciaczków by się posypało w styczniu 2018 :D

@mfifi04 kurde masz rację.....
@MoKa chyba będę podchodzić do tego jak ty....bo inaczej osiwieje ze stresu :)
Podpisuje się pod tym obiema rękami a jakby tak wszystkim wyszły 2 kreseczki ale by było radości ☺ pozdrawiam

Do góry