reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Właśnie jestem w sklepie z butami, niechcący trafiłam na dział dziecięcy i się popłakałam [emoji20]

Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom

Oj biedna... jak ja to znam... i te wszystkie reklamy i jak na złość gdzie się człowiek nie obróci to brzuch albo dzidzia. Trzymaj się dzielnie. Ja powoli chyba zaczynam okres :( i jeszcze te dni kiedy mam mieć USG na złość w wolne wypadają więc nie wiem co będzie :( dopiero w poniedziałek będę mogła zadzwonić do kliniki...

U mnie teraz tez najgorsze jest to, ze Wogole się nie czuje okresowo, cyce mnie trochę tylko pobolewają, o dziwo zawsze mi waga skacze przed okresem a dziś mam spadek i czuje się wyjątkowo lekka a przecież @ już jutro! Kolejny fantasympton? ;) To dokładnie jak ja jutro termin @ a ja sie czuje lekka nie chodzę zła jak chmura gradowa. ... No bynajmniej nie aż tak jak co miesiąc piersi bolały ale przeszły spadku Tempki nie ma a do tego jeszcze sluz Biały ale rozciagliwy jak przy owulacji ... o co kaman nie wiem ??? Chyba organizm znów płata figla a Ty człowieku się ciesz ☺

[emoji64]

Oj biedna... jak ja to znam... i te wszystkie reklamy i jak na złość gdzie się człowiek nie obróci to brzuch albo dzidzia. Trzymaj się dzielnie. Ja powoli chyba zaczynam okres :( i jeszcze te dni kiedy mam mieć USG na złość w wolne wypadają więc nie wiem co będzie :( dopiero w poniedziałek będę mogła zadzwonić do kliniki...

No, poszłam połazić na poprawę humoru a tylko sobie pogorszyłam sprawę. Tak jak mówisz, wszędzie dzieci, brzuchy. Ahhh teraz muszę to przyjąć na klatę, jutro dostanę okres, ze dwa dni będę miała mega dola a później zacznie się entuzjazm przedowulacyjny :)

[emoji64]

reklama
Po
ale było by fajnie jakbyśmy wszystkie miały II kreski! Tyle dzieciaczków by się posypało w styczniu 2018 :D

@mfifi04 kurde masz rację.....
@MoKa chyba będę podchodzić do tego jak ty....bo inaczej osiwieje ze stresu :)
Podpisuje się pod tym obiema rękami a jakby tak wszystkim wyszły 2 kreseczki ale by było radości ☺ pozdrawiam

Do góry