reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Haha, ja tak nazwałam kota, jako mój wczesny test ciążowy [emoji14] kot w pracy który omijał mnie szerokim łukiem, zwyczajniee miał mnie w d.... zaczął mi siadać na brzuch i nie chciał zejść, ja wyczytałam, że koty tak choroby wykrywają więc myślałam, że jakiś guz czy coś [emoji14] ale potem wyczytałam, że ciążę też czasem i 17dpo zrobiłam test (tylko i wyłącznie przez kota, bo inne objawy brałam za te urojone jak to się wcześniej zdarzało :p)

Oo nawet fote robiłam żeby pokazać wtedy szefowej, że jej kot oszalał:
1492863123-aaaaaa.jpeg
1492863146-aaaaaa.jpeg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
mądry kot i coś w tym jest ☺ J jak byłam w pierwszej ciazy to skolei mój piesek odrazu wyczuł tzn. Przytulal się do brzuszka kładł głowę więc jest w tym coś ☺

Dziewczynki czy 13 dni po owulce test już wyjdzie wiarygodny? Jutro ma byc @ wiec chyba sie wstrzymam ☺ pytam z ciekawosci czy moze ktoras z Was tak miała ze test wyszedł negatywny w przeddzień okresu a potem jednak okazało się ze jednak ciąża ? Bo jakoś mi się w to wierzyć nie chce

Człowiek niby jest już psychicznie nastawiony, wie że @ przyjdzie ale gdy już przychodzi to załamka. ja sobie teraz leżę i moje kokach psiaki mnie tulają jakby wiedziały, że tego potrzebuję :(

To taki mechanizm obronny naszej psychy. Nastawiamy się na @ żeby się nie rozczarowac, wolimy być mile zaskoczone w razie czego wiec jak @ już przychodzi to takie 100% potwierdzenie ze znowu się nie udało. I cały proces zaczyna się od od nowa... ruszyła maszyna. No cóż, jeśli Cię to pocieszy to przesyłam telepatycznie pozytywna myśl, może chociaż się uśmiechniesz ;)

[emoji64]

@kotek87 na zdjęciu jest 1.4cm ale niewiem czy to dotyczy tego co myślę nie pytalam o wielkosc .
Mam nadzieje ze wszystko rozwinie się dalej prawidłowo mowilam jej ze wiem za wcześnie przyszlam a ona mówi ze nic nie widać bo za wcześnie ale mam. brać dupka i euthyrox i badania z krwi za 2 tyg znowu wizyta

mądry kot i coś w tym jest ☺ J jak byłam w pierwszej ciazy to skolei mój piesek odrazu wyczuł tzn. Przytulal się do brzuszka kładł głowę więc jest w tym coś ☺
Moja psich też tak robiła, zawsze kładka głowę na mój brzuch , teraz tylko na nogach leży
Dziewczynki czy 13 dni po owulce test już wyjdzie wiarygodny? Jutro ma byc @ wiec chyba sie wstrzymam ☺ pytam z ciekawosci czy moze ktoras z Was tak miała ze test wyszedł negatywny w przeddzień okresu a potem jednak okazało się ze jednak ciąża ? Bo jakoś mi się w to wierzyć nie chce
Nawet tydzień po spodziewanej @ może test dopiero wyjść

reklama
@korneliakamila ja juz kiedys wspominalam tutaj o mojej siostrze ktorej test wychodzil negatywny przez dluzszy czas I nic nie bylo widac pani doktor nawet przepisala tebsy na wywolanie okresu ale siostra zjadla tylko dwie I wciaz miala dziwne.przeczucie ze w ciazy jest wiec zrobila kolejny test i wyszla juz blada kreska chyba po 10dniach po terminie spodziewanej @@@@ takze wszystko jest mozliwe tak naprawde matka natura robi nam czasem mile niespodzianki

Do góry