judytka777
Fanka BB :)
Super że wszystko ok.gratuluję@oczekiwanie widać tylko mały pęcherzyk ale wszytko jak na ten etap mówiła ze ok
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super że wszystko ok.gratuluję@oczekiwanie widać tylko mały pęcherzyk ale wszytko jak na ten etap mówiła ze ok
Piękny pęcherzyk. Spokojnej ciąży
I po co testy ciążowe. Wystarczy kotHaha, ja tak nazwałam kota, jako mój wczesny test ciążowy [emoji14] kot w pracy który omijał mnie szerokim łukiem, zwyczajniee miał mnie w d.... zaczął mi siadać na brzuch i nie chciał zejść, ja wyczytałam, że koty tak choroby wykrywają więc myślałam, że jakiś guz czy coś [emoji14] ale potem wyczytałam, że ciążę też czasem i 17dpo zrobiłam test (tylko i wyłącznie przez kota, bo inne objawy brałam za te urojone jak to się wcześniej zdarzało )
Oo nawet fote robiłam żeby pokazać wtedy szefowej, że jej kot oszalał:
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Piękny domek dla dzidzi
No widzisz coś w tymm jest@Spark do mnie całkiem niedawno kot siostry tez zasnął na kolanach i jeszcze siostra mówi o a jej co tak się przutulila a dodam ze kot ma swój charakter i raczej nie jest taka lagodna
Haha, ja tak nazwałam kota, jako mój wczesny test ciążowykot w pracy który omijał mnie szerokim łukiem, zwyczajniee miał mnie w d.... zaczął mi siadać na brzuch i nie chciał zejść, ja wyczytałam, że koty tak choroby wykrywają więc myślałam, że jakiś guz czy cośale potem wyczytałam, że ciążę też czasem i 17dpo zrobiłam test (tylko i wyłącznie przez kota, bo inne objawy brałam za te urojone jak to się wcześniej zdarzało )
To poczekaj pewnie trzymam kciuki za II kreskihehehe fajnie
niestety nie mam w poblizu kota zeby przetestowac
moj wlasnie wrocil , kupil dwa testy i mowi ze mam sikac, ale ja nie chce bo sie boje dzis znowu biel zobaczyc i wole poczekac chociiaz do rana!
@nataala zycze dlugiej i nudnej ciązy
Jak masz 2 to sikaj dzis i jutrohehehe fajnie
niestety nie mam w poblizu kota zeby przetestowac
moj wlasnie wrocil , kupil dwa testy i mowi ze mam sikac, ale ja nie chce bo sie boje dzis znowu biel zobaczyc i wole poczekac chociiaz do rana!
@nataala zycze dlugiej i nudnej ciązy