reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
IMG_20170422_145356.jpgIMG_20170422_145356.jpg

Załączniki

• IMG_20170422_145356.jpg
    IMG_20170422_145356.jpg
    208,8 KB · Wyświetleń: 139
Haha, ja tak nazwałam kota, jako mój wczesny test ciążowy [emoji14] kot w pracy który omijał mnie szerokim łukiem, zwyczajniee miał mnie w d.... zaczął mi siadać na brzuch i nie chciał zejść, ja wyczytałam, że koty tak choroby wykrywają więc myślałam, że jakiś guz czy coś [emoji14] ale potem wyczytałam, że ciążę też czasem i 17dpo zrobiłam test (tylko i wyłącznie przez kota, bo inne objawy brałam za te urojone jak to się wcześniej zdarzało :p)

Oo nawet fote robiłam żeby pokazać wtedy szefowej, że jej kot oszalał:
1492863123-aaaaaa.jpeg
1492863146-aaaaaa.jpeg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
I po co testy ciążowe. Wystarczy kot :D

@Spark do mnie całkiem niedawno kot siostry tez zasnął na kolanach i jeszcze siostra mówi o a jej co tak się przutulila a dodam ze kot ma swój charakter i raczej nie jest taka lagodna
No widzisz :D coś w tymm jest :)
Jedynie z własnym kotek to pewnie niee działa, bo domyślam się, że czasem zwyczajnie wchodzi na domowników :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Haha, ja tak nazwałam kota, jako mój wczesny test ciążowy
emoji14.png
kot w pracy który omijał mnie szerokim łukiem, zwyczajniee miał mnie w d.... zaczął mi siadać na brzuch i nie chciał zejść, ja wyczytałam, że koty tak choroby wykrywają więc myślałam, że jakiś guz czy coś
emoji14.png
ale potem wyczytałam, że ciążę też czasem i 17dpo zrobiłam test (tylko i wyłącznie przez kota, bo inne objawy brałam za te urojone jak to się wcześniej zdarzało :p)

hehehe fajnie

niestety nie mam w poblizu kota zeby przetestowac :wink:

moj wlasnie wrocil , kupil dwa testy i mowi ze mam sikac, ale ja nie chce bo sie boje dzis znowu biel zobaczyc i wole poczekac chociiaz do rana!

@nataala zycze dlugiej i nudnej ciązy :-) :)

reklama
Do góry