martuchna87
Zaciekawiona BB
Spoko, u mnie podobnie. Prawa pierś mnie dzisiaj boli trochę bardziej, niż wczoraj, co śmieszne - boli tylko prawa, lewa jest tylko lekko pełniejsza, jakby wody nabrała. Jest mi czasem niedobrze (że stresu, że temp spadnie), znowu mam żyły na dekolcie (jak co miesiąc), boli brzuch - to pisałam, miewam zawroty głowy itp. Ciąża murowana, ale w głowie [emoji3] co miesiąc to samo, tylko ten ból brzucha trochę inny, no i piersi zazwyczaj już mnie nie bolały, ale pewnie to jutro też się zmieni.
Z tymi objawami to sie troszkę nakręcamy, z jednej strony mogą to być faktycznie objawy ciąży ale, my "eee nie" to na pewno zbliżająca sie @ , z drugiej strony chcemy taktować je jako objawy bobo ale lepiej uważać że to PMS żeby nie było rozczarowania itp. Ja często jak nie planowałam jeszcze dziecka, miałam objawy typowo ciążowe, małości, żyłki na piersiach, a nawet brązowe zabarwienia w okół sutków, raz nawet po negatywnym teście pobiegłam do gina, że test negatyw a ja na pewno muszę być w ciąży bo mam objawy, oczywiście w ciąży nie byłam, a lekarz powiedział że czasami tak bywa po prostu, hormony. Tak to już jest, im bardziej chcemy tym bardziej się nakręcamy i tego chyba nie zmieni nikt. Trzymam mocno kciuki za Ciebie jak i za resztę dziewczyn, może ten dziwny ból brzucha to doby znak, no i jeszcze temperatura obiecująca, ja w tym cyklu po prostu strzelałam w środek cyklu bez przygotowania dlatego nie robię sobie dużych nadziei ale też staram sie nie myśleć pesymistycznie. Mam nadzieje że już niebawem popłyną sam dobre nowiny na tym forum, i bardzo sie ciesze ze tu trafiłam.