reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
korneliakamila ja o drugie dzieciatko walczylam 3 lata.A zke wspominam bo byla z wieloma komplikacjami ciagle bule brzucha,krwiaki,krwawienia,krwotok potem straszyli rozejsciem blizny no i prawie cala przelezana na tyle na ile bylo to mozliwe przy dziecku nr 1 [emoji4]

M2b zapisuje sobie zalecenia

StorAnia dziobku nawet nie mysl o zostawieniu nas bo bedziemy bardzo tesknic a i przechodzic te wszystkie zawody w grupie jest razniej niz samemu
No to faktycznie ciężkie przeżycia ale najważniejsze ze się udało teraz starasz się o trzecie dzieciątko ? Ja rodziłam pierwszy raz naturalnie więc teoretycznie nie mam żadnych blizn na macicy czy innych rzeczy bo byłam na ust u dobrego specjalisty niby ale dalej nic ...5 cs ale trzy lata to faktycznie szmat czasu jest

korneliakamila ja o drugie dzieciatko walczylam 3 lata.A zke wspominam bo byla z wieloma komplikacjami ciagle bule brzucha,krwiaki,krwawienia,krwotok potem straszyli rozejsciem blizny no i prawie cala przelezana na tyle na ile bylo to mozliwe przy dziecku nr 1 [emoji4]

M2b zapisuje sobie zalecenia

StorAnia dziobku nawet nie mysl o zostawieniu nas bo bedziemy bardzo tesknic a i przechodzic te wszystkie zawody w grupie jest razniej niz samemu
Zalecenie nr 8 mi się najbardziej podoba bo jak po badaniach będzie ok to planuje w czerwcu zacząć. A czerwiec to mój miesiąc urodzenia [emoji6] może coś w tym jest [emoji5]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ale najważniejsze ze wogole się coś udało i zaczęło bo ja to sobie wkrecam ze jestem bezplodna bo jeszcze trochę i pół roku kompletnie nic
Nie wiem co gorsze bo po przeżyciach myślę że wolałabym poczekać jeszcze kilka miesięcy i mieć zdrowa ciaze. Pewnie gdybym czekała długo to bym też panikowala. Ale i tak bym nie chciała zajść żeby zaraz stracić. Bo to jest najgorsze...

Nie wiem co gorsze bo po przeżyciach myślę że wolałabym poczekać jeszcze kilka miesięcy i mieć zdrowa ciaze. Pewnie gdybym czekała długo to bym też panikowala. Ale i tak bym nie chciała zajść żeby zaraz stracić. Bo to jest najgorsze...

No dokładnie łatwo się mówi komuś kto przez to nie przeszedł ja skolei bardzo chce żeby się udało i nawet nie chce myśleć jak bym się czuła tracąc dzieciątko na które tak bardzo i dlugo czekałam ehh życie jest niesprawiedliwe a w którym tygodniu stracilas swojego aniołka ?

reklama
No dokładnie łatwo się mówi komuś kto przez to nie przeszedł ja skolei bardzo chce żeby się udało i nawet nie chce myśleć jak bym się czuła tracąc dzieciątko na które tak bardzo i dlugo czekałam ehh życie jest niesprawiedliwe a w którym tygodniu stracilas swojego aniołka ?
Byłam w 12 tyg a dzieciątko przestało się rozwijać w 9 tyg [emoji20]

Do góry