no na to wskazywałaby wczorajsza niższa temperaturaElegancko, wyglada na implantację [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Flower
Fanka BB :)
Dziś zaczynam lekcje troszke pozniej wiec witam z rana
serdecznie gratuluje i nie martw sie widocznie to jeszcze wczesnie dlatego blade ale bez watpienia sa DWIE
to ja tez poprosze w tabelke Marta, 33 lata, kolejna @ na 22.04 (nie jest mile widziana ) staramy sie o dwugie dziecko i mamy jednego anołka
Trzymam kciuki żeby jednam M mial racje - chociaz ten raz
miałam nadzieję że dzisiaj krecha będzie porządna. Ale jakaś taka słaba.
serdecznie gratuluje i nie martw sie widocznie to jeszcze wczesnie dlatego blade ale bez watpienia sa DWIE
@renia200 podać dane imię, kiedy następna spodziewana @, wiek, cykl starań, o które dziecko się starasz, i jak chcesz to czy którąś dzidzie straciłaś...
to ja tez poprosze w tabelke Marta, 33 lata, kolejna @ na 22.04 (nie jest mile widziana ) staramy sie o dwugie dziecko i mamy jednego anołka
9:40 . Moj to chodzi od rana w skowronkach i wmawia mi ze to ciąża a szczerze mówiąc ja nawet tak się nie czuje żebym była mimo tylu objawów i mego samopoczucia;/
Lanvin
Jesteś nauczycielką?Dziś zaczynam lekcje troszke pozniej wiec witam z rana
Wpisałam Cię, tylko podaj który to cs?
no na to wskazywałaby wczorajsza niższa temperatura
No o tym właśnie mówię [emoji6][emoji5][emoji5][emoji5][emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzisiaj mam 29dc. Teraz w strachu jestem jak to będzie czy się utrzyma czy to nie biochemiczna.Dziś zaczynam lekcje troszke pozniej wiec witam z rana
Lanvin
Może betę zrób zamiast się stresować, że test jest blady? Będziesz wiedziała jak wygląda sytuacja [emoji8]Dzisiaj mam 29dc. Teraz w strachu jestem jak to będzie czy się utrzyma czy to nie biochemiczna.
giveyourselftome
Aktywna w BB
Byłam u ginekologa opisuje mu moje objawy, że robiłam test ze wyszedł minus i mówię ze tyle i tyle już nie mam okresu . Pogadaliśmy sie pośmialiśmy ogólnie super lekarz mega przyjazny. Poszłam się przebrać w jednorazową kieckę i kapciuszki no i DALEJ na badanie. I wiecie co kobieca intuicja nie myli.... w Ciązy nie jestem ale za to mam gościa na prawym jajniorku o średnicy 5 cm PAN TORBIEL KRWOTOCZNY. Przypisał mi leki a dokłanie Orgametrii na unormowanie miesiączki i wchłonięci torbiela. I ze jak pęknie i bedzie duze krwawienie mam sie udać do szpitala za 3 miesiące wizyta kontrola i wtedy bedziemy prowadzili działanie odnośnie dzidzi
Załączniki
Lanvin
Buu, o nieee... Czyli musicie się wstrzymać?? Z tego, co pamiętam @Emzilka miała torbiel i zaszła w ciąże jak jeszcze ją miała i wszystko jest dobrzeByłam u ginekologa opisuje mu moje objawy, że robiłam test ze wyszedł minus i mówię ze tyle i tyle już nie mam okresu . Pogadaliśmy sie pośmialiśmy ogólnie super lekarz mega przyjazny. Poszłam się przebrać w jednorazową kieckę i kapciuszki no i DALEJ na badanie. I wiecie co kobieca intuicja nie myli.... w Ciązy nie jestem ale za to mam gościa na prawym jajniorku o średnicy 5 cm PAN TORBIEL KRWOTOCZNY. Przypisał mi leki a dokłanie Orgametrii na unormowanie miesiączki i wchłonięci torbiela. I ze jak pęknie i bedzie duze krwawienie mam sie udać do szpitala za 3 miesiące wizyta kontrola i wtedy bedziemy prowadzili działanie odnośnie dzidzi
reklama
giveyourselftome
Aktywna w BB
Powiedział, że najbezpieczniej będzie sie wstrzymać , bo może sie wylać i będą komplikacje i chirurgicznie trzeba będzie działać.Buu, o nieee... Czyli musicie się wstrzymać?? Z tego, co pamiętam @Emzilka miała torbiel i zaszła w ciąże jak jeszcze ją miała i wszystko jest dobrze