reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dziś zaczynam lekcje troszke pozniej wiec witam z rana :)

miałam nadzieję że dzisiaj krecha będzie porządna. Ale jakaś taka słaba.

serdecznie gratuluje i nie martw sie widocznie to jeszcze wczesnie dlatego blade ale bez watpienia sa DWIE :)

@renia200 podać dane :) imię, kiedy następna spodziewana @, wiek, cykl starań, o które dziecko się starasz, i jak chcesz to czy którąś dzidzie straciłaś...:)

to ja tez poprosze w tabelke :) Marta, 33 lata, kolejna @ na 22.04 (nie jest mile widziana :) ) staramy sie o dwugie dziecko i mamy jednego anołka

9:40 . Moj to chodzi od rana w skowronkach i wmawia mi ze to ciąża a szczerze mówiąc ja nawet tak się nie czuje żebym była mimo tylu objawów i mego samopoczucia;/

Trzymam kciuki żeby jednam M mial racje - chociaz ten raz ;)

serdecznie gratuluje i nie martw sie widocznie to jeszcze wczesnie dlatego blade ale bez watpienia sa DWIE :)

to ja tez poprosze w tabelke :) Marta, 33 lata, kolejna @ na 22.04 (nie jest mile widziana :) ) staramy sie o dwugie dziecko i mamy jednego anołka

Jesteś nauczycielką?

Wpisałam Cię, tylko podaj który to cs? :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

Dzisiaj mam 29dc. Teraz w strachu jestem jak to będzie czy się utrzyma czy to nie biochemiczna.

Byłam u ginekologa opisuje mu moje objawy, że robiłam test ze wyszedł minus i mówię ze tyle i tyle już nie mam okresu . Pogadaliśmy sie pośmialiśmy ogólnie super lekarz mega przyjazny. Poszłam się przebrać w jednorazową kieckę i kapciuszki no i DALEJ na badanie. I wiecie co kobieca intuicja nie myli.... w Ciązy nie jestem ale za to mam gościa na prawym jajniorku o średnicy 5 cm PAN TORBIEL KRWOTOCZNY. Przypisał mi leki a dokłanie Orgametrii na unormowanie miesiączki i wchłonięci torbiela. I ze jak pęknie i bedzie duze krwawienie mam sie udać do szpitala :growl::growl::growl::growl::growl::growl::growl::growl::growl: za 3 miesiące wizyta kontrola i wtedy bedziemy prowadzili działanie odnośnie dzidzi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Załączniki

• 17792730_250555355407871_2041806130_n.jpg
    17792730_250555355407871_2041806130_n.jpg
    36 KB · Wyświetleń: 87
Byłam u ginekologa opisuje mu moje objawy, że robiłam test ze wyszedł minus i mówię ze tyle i tyle już nie mam okresu . Pogadaliśmy sie pośmialiśmy ogólnie super lekarz mega przyjazny. Poszłam się przebrać w jednorazową kieckę i kapciuszki no i DALEJ na badanie. I wiecie co kobieca intuicja nie myli.... w Ciązy nie jestem ale za to mam gościa na prawym jajniorku o średnicy 5 cm PAN TORBIEL KRWOTOCZNY. Przypisał mi leki a dokłanie Orgametrii na unormowanie miesiączki i wchłonięci torbiela. I ze jak pęknie i bedzie duze krwawienie mam sie udać do szpitala :growl::growl::growl::growl::growl::growl::growl::growl::growl: za 3 miesiące wizyta kontrola i wtedy bedziemy prowadzili działanie odnośnie dzidzi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Buu, o nieee... Czyli musicie się wstrzymać?? Z tego, co pamiętam @Emzilka miała torbiel i zaszła w ciąże jak jeszcze ją miała i wszystko jest dobrze :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
Do góry