giveyourselftome
Aktywna w BB
Ale tez może być tak ze za miesiąc się wchłonie i np zajde w ciąze wiec już bedzie wszytsko ok. Wszytsko zależy czy sam się wchłonie czy nie , tak go zrozumiałam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem w de i Nie mam możliwości robić betyMoże betę zrób zamiast się stresować, że test jest blady? Będziesz wiedziała jak wygląda sytuacja [emoji8]
Kciuki, żeby wszystko grało i szybko się udało [emoji8] (jaki rym[emoji12]).Ale tez może być tak ze za miesiąc się wchłonie i np zajde w ciąze wiec już bedzie wszytsko ok. Wszytsko zależy czy sam się wchłonie czy nie , tak go zrozumiałam
A kochana co tam się dzieje z Twoja owulacja? Robisz testy owulacyjne dodatkowo czy sam wykres? Ja mam nadzieję że to wcale nic złego nie znaczy a może implantacja?Kciuki, żeby wszystko grało i szybko się udało [emoji8] (jaki rym[emoji12]).
@Windy91 jak sytuacja? Obczajam tabelkę i widzę, że już 3 dni spóźnienia!
@gabrika, czekamy na wieści, trzymaj się kochana, dużo siły [emoji8] i pamiętaj, że możesz nam pisać o wszystkim, myślę że wszystkie chętnie Cię wysłuchamy, bo od tego tu jesteśmy [emoji8] nie wiem co czujesz, ale jestem z Tobą myślami...
PS. Czy któraś chce odnotować jakieś zmiany w tabeli?
Buu, o nieee... Czyli musicie się wstrzymać?? Z tego, co pamiętam @Emzilka miała torbiel i zaszła w ciąże jak jeszcze ją miała i wszystko jest dobrze
Ja myślę że 17 jest szczyt owu i ty 2dni po jest szansa idzie w góręMój wykres pokazuje, że mój organizm chciał mieć owulacje, ale wyczuł za dużą szansę na ciąże, więc się rozmyślił :|
Nie kochana, jakoś nie po drodze mi do Rossmanna. Teraz będę parę dni u rodziców, bo mój wyjeżdża na 3 dni do Warszawy na konferencję z pracy, a że ja sama w domu nie śpię...w każdym razie rodzice mieszkają koło galerii, to wskocze do Rossmanna i kupię, któraś mówiła że podobno są testy za 15 zł w promo? Mierze temp póki co i czekam na ból jajników. Teraz czuję lewy jajnik, od pół godziny boli, może to jakimś cudem dziś? Zobaczymy... Wczoraj były przytulanki, dzisiaj też chcę zanim mój wyjedzie i potem dopiero w piątek. No zobaczymy. Niby nie chce tego grudnia, ale z drugiej strony...pewnie i tak się nie uda, albo się nie wstrzelimyA kochana co tam się dzieje z Twoja owulacja? Robisz testy owulacyjne dodatkowo czy sam wykres? Ja mam nadzieję że to wcale nic złego nie znaczy a może implantacja?
Ja narazie się do tabelki nie wpisuje. Po okresie ani widu ani słychu narazie a czy dalej tym bardziej myślę żeby ze staraniami poczekać min do czerwca. Teraz te przeciwciała mi po głowie chodzą.
W ogóle powiem wam że powrót do bliskości po poronieniu jest bardzo trudny dla mnie. Mąż nie ma z tym problemu mi jednak jest ciężko strasznie. Niby są przytulanki ale ja nie czuje takiej satysfakcji jak poprzednio a nawet trochę jest mi smutno jakoś. Dziwnie tak...
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
O widzisz...nawet nie wiedziałam, że to są różne torbiele...Tak, ja miałam torbiel i wszystko jak do tej pory jest spoko.. po pierwszej wywołanej miesiączce zaszłam w ciążę, bo torbiel się zmniejszyła, ale jednak była, i dostałam zielone światło od gina A teraz mam już 18+4 tydzień ciąży
EDIT. z tym, że ja miałam torbiel pęcherzykowatą <czy jakoś tak>, która powstała z niepękniętego pęcherzyka, a nie wiem jak powstaje torbiel krwotoczna
Kochana, owu nie było.Ja myślę że 17 jest szczyt owu i ty 2dni po jest szansa idzie w górę
Ehhh, u mnie pewnie jeszcze jajniki się będą że dwa tygodnie zastanawiać czy wypuścić jajka, czy też nie :/ no ale działamy@Lavin ja myśle ze owu wczoraj lub dziś , albo może jej nie było. zależy jakie temp będą w przyszłych dniach.
Także działajcie