reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja to chyba ewenement jakis jestem bo nigdy nie spotkalam sie u kogos jeszcze z takim efektem ubocznym i to utrzymujacym sie nawet po zaprzestaniu uzywania antykoncepcji. Szkoda, bo cere mialam duzo lepsza na tabletkach, bez tabletek moje ŁZS bardziej szaleje, twarz i wlosy przetluszaczja sie bardzo szybko :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja z przetluszczaniem włosów też problem, ale lekarz powiedział, że to objaw pcos... i pow. Ze mam się cieszyć, że nie mam innych ;)

reklama
cześć Wam

u mnie dzis szaro i ponuro a do tego strasznie wieje! brrrr

mam pytanie o te wasze wykresy, to one są tylko na podstawie mierzenia temp? czy inaczej tez sie jakos da olreslic kiedy owulacja?

Dzień dobry, można dołączyć?
Jestem nową staraczką, nigdy wcześniej nie próbowałam i mam masę obaw. Zaczęliśmy z mężem w styczniu i na razie nie ma efektów. Czasem mam takie głupie myśli, że może jednak nie, ale jak przychodzi do mnie siostra z dzieckiem to mi przechodzą wszystkie wątpliwości :)

@Spark ja nie wiem czy to takie zabawne. Maleństwo było by zadowolone, a gdybyś nam wszystkim wyśniła to byśmy Cię ozłociły :D
O której masz jutro te badania?
Ale moja pracodawczyni by już taka happy nie była :p mi się już i tak wydaje że pół życia przespałam... no ale... jakby co to dla Was się poświęcę, bardzo chętnie zresztą ;D

@Lanvin co do betki to robiłam 24 marca czyli w 47 dniu cyklu po tym jak już mi się spóźniał okres 21 dni. Czyli sugerujesz ze mimo ze @ mi sie spóźnia i po 21 dniach nic nie wyszło z bety to ze teraz może wyjść ciąża?

@MartaBarbaraWeronika to jest przerażające zwłaszcza gdy musze czekać na wizytę i nie wiem co się dzieje z moim organizmem. Zawsze cykl 23-24 dni a tu 52!!!!

Cześć dziewczyny :)
dostaliśmy dzisiaj wyniki badania nasienia i wszystko w normie oprócz ruchliwości plemników - wyszło 24% a norma jest od 32%. I teraz nie wiem czy się bardzo martwić czy też łatwo to można naprawić...
Ogólnie jesteśmy na etapie intensywnych starań, dziś 13dc a testy ovu bieluśieńkie więc nie wiem o co chodzi bo cykle mam 28-29 dniowe. Chyba, że mam jakieś trefne testy bo z allegro...

Giveyourselftome a bralas luteine na wywolanie okresu?

MamaElusi ruchliwosc mocno nie odbiega od normy wiec na pewno da sie to poprawic szybko.Co na to lekarz?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie tak się ponuro zrobiło... A rano nawet pranie na balkonie wieszalam [emoji20] teraz jakiŚ huragan i ciemnica...

@Paraplu fajnie że wyszłas z krzaczorow, szkoďa że ciacho nie podziałalo[emoji1] a migren współczuję... Ja ze zwykłym bólem głowy czasem nie do zniesienia jestem, nie wyobrażam sobie migren [emoji15] i ja też zaczęłam ogarniac plakaty i grafiki dzięki tobie [emoji23] a z seksem będzie lepiej, zobaczysz, niech tylko ta twoja "delikutaśna" psiocha sie ogarnie [emoji1] [emoji11]

@StorAnia spokojnie jak na wojnie! Bo tu trzeba plan działania opracować, w takim stanie niczego nie zdzialasz. Antybiotyk, hsg i do przodu! [emoji110] [emoji11]
A piesy piękne! [emoji7]

@Dariana [emoji173] [emoji8] [emoji8]

@judytka777 szkoda że przylazla... Ale pamiętaj, wiosna! Więcej słońca, więcej seksów... [emoji1] będzie dobrze, niech szybko mija i nie daje w kość.

@marc jak sytuacja na froncie, jakieś znaki dymne, przeczucia? [emoji1]

Miałam jeszcze kilku wam coś napisać, Ale telefon mi się non stop zawiesza na pisaniu i wyprowadzil mnie z równowagi i straciłam wątek [emoji12]

Ej, też chce się komuś przyśnic! Ja wiem że widoki nie za ciekawe, no ale miejcie litość! [emoji23]

U mnie 31dc, ani widu, ani słychu... Pewnie się wydłuży, menda... Chociaż czasem brzuch zaboli, jajnik zapiecze... Ale jak już ma zamiar przyjść to niech się spóźni z tydzień, plodne mi się chociaż przesuną i będzie nadzieja na styczniowego Bąbla [emoji23]

Trzymam kciuki za jajka, płodne i pozytywne testy, mogą być nawet owulacyjne [emoji1] a właśnie, @Lanvin robiłaś dzisiaj test owu? Jak sytuacja?

Ale żem się rozpisala, 20 minut to pisałam [emoji23]
Dobra, kończę [emoji16]

Ostatnia edycja:
Do góry