reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@Millo u lekarza jeszcze nei byliśmy bo dopiero 1h temu dostaliśmy wyniki :) mój ginekolog powiedział (bo on zlecał to badanie), żebym przyszła do niego z wynikami i teraz się zastanawiam czy iść do niego czy szukać jakiegoś androloga. I też myślę, czy nie wystarczyłoby wdrożyć jakiejś suplementacji na własną rękę skoro wyniki nie są tragiczne?

Jestem po wizycie. Pobrany posiew, jeśli wynik będzie ok, to w następnym cyklu wykonają mi hsg. Niestety otyłość i Hashimoto też mają wpływ na wynik crp... I tyle, miesiąc w plecy.
Pogadałam trochę z Panią Doktor i cóż... nie jest dobrze, amh niskie poniżej normy dla kobiet w moim wieku. Nie oznacza to, że nie ma szansy, ale jest mało czasu. Progesteron niski, ale z tym sobie poradzimy. Niestety nie przyjmuje nigdzie prywatnie, ale poleciła mi lekarzy ze szpitala. Mam porozmawiać jak będę na hsg, ponieważ ona nie ma możliwości monitoringu owulacji :( Niestety nie wiele może w medicover :(
Teraz duphaston od 16 dc i czekam na @. Potem hsg i jeśli ok to pomyślę co dalej. Ale znając moje szczęście to zabieg hsg zakończy starania.
Widzisz a tak się bałaś. Nie jest najgorszej. Nadzieja zawsze jest.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie tak się ponuro zrobiło... A rano nawet pranie na balkonie wieszalam [emoji20] teraz jakiŚ huragan i ciemnica...

@Paraplu fajnie że wyszłas z krzaczorow, szkoďa że ciacho nie podziałalo[emoji1] a migren współczuję... Ja ze zwykłym bólem głowy czasem nie do zniesienia jestem, nie wyobrażam sobie migren [emoji15] i ja też zaczęłam ogarniac plakaty i grafiki dzięki tobie [emoji23] a z seksem będzie lepiej, zobaczysz, niech tylko ta twoja "delikutaśna" psiocha sie ogarnie [emoji1] [emoji11]

@StorAnia spokojnie jak na wojnie! Bo tu trzeba plan działania opracować, w takim stanie niczego nie zdzialasz. Antybiotyk, hsg i do przodu! [emoji110] [emoji11]
A piesy piękne! [emoji7]

@Dariana [emoji173] [emoji8] [emoji8]

@judytka777 szkoda że przylazla... Ale pamiętaj, wiosna! Więcej słońca, więcej seksów... [emoji1] będzie dobrze, niech szybko mija i nie daje w kość.

@marc jak sytuacja na froncie, jakieś znaki dymne, przeczucia? [emoji1]

Miałam jeszcze kilku wam coś napisać, Ale telefon mi się non stop zawiesza na pisaniu i wyprowadzil mnie z równowagi i straciłam wątek [emoji12]

Ej, też chce się komuś przyśnic! Ja wiem że widoki nie za ciekawe, no ale miejcie litość! [emoji23]

U mnie 31dc, ani widu, ani słychu... Pewnie się wydłuży, menda... Chociaż czasem brzuch zaboli, jajnik zapiecze... Ale jak już ma zamiar przyjść to niech się spóźni z tydzień, plodne mi się chociaż przesuną i będzie nadzieja na styczniowego Bąbla [emoji23]

Trzymam kciuki za jajka, płodne i pozytywne testy, mogą być nawet owulacyjne [emoji1] a właśnie, @Lanvin robiłaś dzisiaj test owu? Jak sytuacja?

Ale żem się rozpisala, 20 minut to pisałam [emoji23]
Dobra, kończę [emoji16]

Ten huragan u Nas połamał mi parasolkę, a ja byłam tak mokra, ze masakra :-D
Poszłam do sklepu i zakupiłam 2 puszki tuńczyka i będę pastę robić :-D chodzi za mną od 16 :p
Ryb nie lubię, ale tuńczyka zjem ;-)

@Windy91 słoneczko nie wiem czy sa szczerze mówiąc :-) chyba nie zwracam uwagi na to bo chyba nie ma nawet co zauważać :-) moze prócz tych moich sutków, które mnie tak bolą aż od owulacji ....;-)

W nocy jakieś choróbsko mnie chciało zaatakować :-) w życiu takich dreszczy nie miałam :-) i mega zimno :-) ale przy tej pogodzie to nie na co sie dziwić :-)

Windy a jak twoj cykl wygladal? Dobrze obstawiony? Kiedy owu? Ja tam dalej trzymam kciuki[emoji1364][emoji1364][emoji1364]

Renia, dostalas moja wiadomosc?[emoji4]

Marc, wykres super. Teraz nerwowka nastepne pare dni, boszszzz jak Ja to pamietam, jak temp spadla o 0.1c to dramatyzowalam a kolejnego dnia ( dzien przed terminem @) poszla w gore o 0.3 I Tak wtedy sie mojemu m oczka zaświeciły i powiedział ze sie udało i kazał sikac[emoji23]zaś taki bladzioch wyszedł ze poleciał po digital test[emoji16]
Bardzo mocno trzymam za wszystkie was kciuki i lecę do roboty bo 10 rano a ja w piżamie jeszcze[emoji33][emoji849]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Millo już mojemu zapowiedziałam więcej ruchu bo niestety 8-10h dziennie przy komputerze jak widać mu nie służy. Z dietą coś pokombinujemy na pewno i jeszcze jakieś suplementy. Myślicie, że to, że się nam nie udaje to wina tych plemników?

reklama
Do góry