Chyba do 12 trwa zagniezdzanie z tego co pamiętam, najpewniej 14dpo, ale to dziewczyny są bardziej obeznane, moze inaczej podpowiedząDziewczyny kiedy robi się bete najwcześniej?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba do 12 trwa zagniezdzanie z tego co pamiętam, najpewniej 14dpo, ale to dziewczyny są bardziej obeznane, moze inaczej podpowiedząDziewczyny kiedy robi się bete najwcześniej?
kurka to ja w sobote będę 8 dpo (tak myślę) i jade zrobić ta prolaktynę10 dpo, ale nie jest powiedziane, że coś wyjdzie. Chcesz zrobić??
Dziewczyny kiedy robi się bete najwcześniej?
mi gin kazał zrobić w 23 dc +/- 1 dzieńmoje skarbnice wiedzy, powiedzcie mi proszę kiedy najlepiej wykonać badanie prolaktyny ?
Nic Ci nie pokaże, to bez sensu. Ja bym nie robiła wcześniej, niż 13-14 dpo, wtedy jeśli jest ciąża, to już na pewno wynik będzie dodatni.kurka to ja w sobote będę 8 dpo (tak myślę) i jade zrobić ta prolaktynę
a beta kosztuje tylko 15 pln to bym zrobiła, no ale będzie za wczesnie
3-5 dc.moje skarbnice wiedzy, powiedzcie mi proszę kiedy najlepiej wykonać badanie prolaktyny ?
Dzięki za odpowiedź.zobaczę jak się powtórzy to pójdę do lekarza.Ale pewnie za bardzo szalelismy i dlategoJa mam plamienia i bol od kilku miesiecy w trakcie i po przytulankach. Jak pokazala biopsja, powodem jest zmiana na szyjce macicy - CIN 1.
Ale u mnie to juz trwa kilka miesiecy, zaobserwuj czy to jednorazowe czy sie pojawia. Przy jednorazowym czesto po prostu powodem sa zbyt ostre harce
Ehh ja sie ostatnio prawie poplakalam podczas bzykanka bo przez ten glupi CIN 1 mam raptem 2 pozycja w jakich mnie nie boli. Zero spontanu, zero zabawy z wymyslaniem pozycji, porazka jest mi z tym zle bo lubilismy sie pobawic w lozku i nie tylko, a teraz doopa ((( no to se posmedzilam.
Eee nic nie czulam za malo zjadlam a reszte zjadl mi K, tyle mialam z tego orbitowaniaale chce zeby mi kupil jeszcze jedno i zjem wiecej, moze cos poczuje
Tez mam i to jedyny kwiat, ktory mi ladnie rosnie i bardzo go lubie. Reszta dosc marna ale ja nigdy nie mialam teki do kwiatow. Kiedys uschly mi 2 kaktusya to juz wyczyn, zeby ususzyc kaktusy
O jak milo, ze pomysl przypadl Ci do gustu. Ja jeszcze nie zdecydowalam co chce, dobija mnie kleska urodzaju! Jakbym miala wybrac 1 z np. 3 to by szybko poszlo, a jak mam kilkadziesiat to pada mi na dekiela bajki uwielbiam ale scian mi nie starczy na wszystkie plataktytakie minimum u mnie to Harry Potter, Jetsonowie i Doctor Who.
A z remontem zwolnilam tempo, czekam az mi K zrobi elektryke ale zbiera sie do tego od kilku dni, musze go pogonic bo nie moge malowac dalej. A zalezy mi na tym aby malowanie i podlogi byly gotowe jak najwczesniej, poki w ciazy nie jestem i moge to robic sama. Oszczedze sporo na robociznie.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom