reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

No aż tak.
Zmienia prace .jutro musi wypowiedzieć umowę o pracę bo marnie zarabia a jest mechanikiem samochodowym .i chyba stres go zjada i coś burknoł do mnie . Na temat bałaganu w pokoju u dzieci . A są święta więc mówię przestań. Posprząta się później.
No u wyszła klotnia
kurde to nie dobrze . Może potrzebujecie chwili żeby się uspokoić i później porozmawiacie na spokojnie . Tak nawiasem mówiąc to myślę że jak mu przeszkadzał bałagan w ich pokoju to zawsze mógł posprzątać (nie wiem w jakim wieku macie dzieci )

reklama
kurde to nie dobrze . Może potrzebujecie chwili żeby się uspokoić i później porozmawiacie na spokojnie . Tak nawiasem mówiąc to myślę że jak mu przeszkadzał bałagan w ich pokoju to zawsze mógł posprzątać (nie wiem w jakim wieku macie dzieci )
Dzieci są duże bo 11 i 13
To nie był mega bałagan.
Po prostu bałagan
Jutro pogadamy bo dziś nie mam ochoty

Jak tak bardzo zależy Ci na USG to możesz pojechać na izbę ginekologiczna i powiedzieć że bardzo Cię boli a wiesz że miałaś torbiele i chcesz to sprawdzić. Ja tak kiedyś zrobiłam i bez problemu mi USG zrobili na NFZ 😃 Chyba że nie masz tabletek na stymulację to inna sprawa.

Jak tak bardzo zależy Ci na USG to możesz pojechać na izbę ginekologiczna i powiedzieć że bardzo Cię boli a wiesz że miałaś torbiele i chcesz to sprawdzić. Ja tak kiedyś zrobiłam i bez problemu mi USG zrobili na NFZ 😃 Chyba że nie masz tabletek na stymulację to inna sprawa.
mam tabletki , dobry pomysł ale ja się nie nadaje do takiego udawania haha dodatkowo pewnie musiałabym tam spędzić parę ładnych godzin zanim by mnie przyjęli 😅 zadzwonię jutro do mojej poradni i zapytam czy mnie gdzieś wpisza

reklama
Do góry