reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

reklama
A ile masz dpo ?
Ja testuje 30.12 ( dzień spodziewanej miesiączki ) i jak wyjdzie biel to i tak będę szła na betę ( od razu zrobię badania krwi na które dostałam skierowanie ) aby wiedzieć czy mogę się napić Sylwestra 🤪 owulacje teoretycznie według testów miałam ok. 20-21 ( czyli 20-21 dc) więc myślę, że na betę nie będzie za wcześnie ?
6Ja już miałam dziś ochotę zatestować przez te nudności dziś i inne objawy ale to chyba jednak wirus bo narzeczony też się gorzej czuje 💩😬

U mnie bardzo udane święta 🥰 W wigilię była owulacja , nie mogę się doczekać testowania. Liczę na świąteczny cud 😆 Kupiłam aplikacje Flo Premium , całkiem fajna i jest później opcja kalendarza ciąży 😛
U mnie tak samo wczoraj była owulacja prawdopodobnie i czekam na 10 stycznia na cud 🥺

A ile masz dpo ?
Ja testuje 30.12 ( dzień spodziewanej miesiączki ) i jak wyjdzie biel to i tak będę szła na betę ( od razu zrobię badania krwi na które dostałam skierowanie ) aby wiedzieć czy mogę się napić Sylwestra 🤪 owulacje teoretycznie według testów miałam ok. 20-21 ( czyli 20-21 dc) więc myślę, że na betę nie będzie za wcześnie ?
Nie wiem kiedy była owu, seksu też było mało, więc szanse na dziecko nikłe… termin miesiączki mam na 2.1 więc chyba 30 najwcześniej będzie sens

Dziewczyny czy któras z was słyszała o dobrym immunologu, z którym mogłabym skonsultować moje wyniki online/telefonicznie? Chciałabym żeby ktoś spojrzał na moje wyniki z Katowic, bo jeśli okaże się że w nich nie ma nic złego to nie bawilabym się w kolejki i jeżdżenie do dr P do łodzi 🤔

reklama
Do góry