Paraplu
Fanka BB :)
Ja mam plamienia i bol od kilku miesiecy w trakcie i po przytulankach. Jak pokazala biopsja, powodem jest zmiana na szyjce macicy - CIN 1.Hej dziewczyny.u mnie tak zimno ze masakra.okropnie!!
Dziś nie miałam czasu się odezwać bo przyjechała siostra z dziećmi.przywiozła swojskie wino i napiłyśmy sie
Powiem wam ze nie wiem co się ze mną dzieje od wczoraj ale coś jest nie tak.wczoraj cały dzień jakby mnie choroba brała.zimno bol głowy i senność.dziś myślał ze lepiej ale mam od rana takie buchy gorąca.co jakiś czas gorąco poty oblewaja A zaraz zimno.okropne to.nie wiem czy to przez tarczyce czy co.na dniach test zrobię i zobaczę co tam wyjdzie.
Kurczę jutro juz znowu poniedziałek.miłego wieczorku.
Witam Nowa staraczke.powodzenia
Jeszcze coś czy któraś z was miala krwawienie po stosunku?u mnie pierwszy raz w życiu tak miałam??myślicie że to coś poważnego?
Ale u mnie to juz trwa kilka miesiecy, zaobserwuj czy to jednorazowe czy sie pojawia. Przy jednorazowym czesto po prostu powodem sa zbyt ostre harce
Ehh ja sie ostatnio prawie poplakalam podczas bzykanka bo przez ten glupi CIN 1 mam raptem 2 pozycja w jakich mnie nie boli. Zero spontanu, zero zabawy z wymyslaniem pozycji, porazka jest mi z tym zle bo lubilismy sie pobawic w lozku i nie tylko, a teraz doopa ((( no to se posmedzilam.
Eee nic nie czulam za malo zjadlam a reszte zjadl mi K, tyle mialam z tego orbitowania [emoji23]ale chce zeby mi kupil jeszcze jedno i zjem wiecej, moze cos poczuje@oczekiwanie może i znak. Pewnie taki że okres mi sie spóźni [emoji23] nie nastawiam się żeby nie walnąć potem mentalnie o beton [emoji12] jajniki pieką jak zwykle, zobaczymy czy
Coś się z tego wykluje [emoji16]
@renia200 na mój test to jeszcze poczekasz [emoji1] najwcześniej w termin @ , ale obstawiam weekend, nie będę się stresować [emoji1]
Właśnie @leeleeth lajkujesz z krzaczorow, mów co u ciebie, który tc? [emoji173] [emoji11]
@Paraplu gdzieś się schowala, nadal orbitujesz po ciachu? [emoji23]
Tez mam i to jedyny kwiat, ktory mi ladnie rosnie i bardzo go lubie. Reszta dosc marna ale ja nigdy nie mialam teki do kwiatow. Kiedys uschly mi 2 kaktusy [emoji85]a to juz wyczyn, zeby ususzyc kaktusy [emoji23]Oo i jeszcze mam takiego
O jak milo, ze pomysl przypadl Ci do gustu. Ja jeszcze nie zdecydowalam co chce, dobija mnie kleska urodzaju! Jakbym miala wybrac 1 z np. 3 to by szybko poszlo, a jak mam kilkadziesiat to pada mi na dekiel [emoji23]a bajki uwielbiam ale scian mi nie starczy na wszystkie platakty [emoji33] takie minimum u mnie to Harry Potter, Jetsonowie i Doctor Who.Podbijam! @Paraplu ? Hop, hop? Jak tam nasza forumowa złota rączka i dekorator wnętrz w jednym? Zainspirowałaś mnie do poszukiwań plakatów, kiedys myślałam juz o tym ale nie miałam pomysłów co bym chciała. Teraz przeszukuję internety z nadzieja na Muminki lub chociaż Asterixa i Obelixa Uwielbiamy z małżonkiem bajki, komiksy, itd. Wiec pomysł inspirowany dzieciństwem to u nas strzał w 10!
A z remontem zwolnilam tempo, czekam az mi K zrobi elektryke ale zbiera sie do tego od kilku dni, musze go pogonic bo nie moge malowac dalej. A zalezy mi na tym aby malowanie i podlogi byly gotowe jak najwczesniej, poki w ciazy nie jestem i moge to robic sama. Oszczedze sporo na robociznie.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja: