reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

Beta HCG <2.3 więc ciąży nie ma 😔
ale z tego co widzę to nic straconego jeszcze , skoro mówisz że progesteron urósł to oznacza że owulacja musiala być później , a skoro była później to i szansę na zapłodnienie się przesuwają , sex był ? Jeżeli tak to jeszcze są mocne szansę ☺️ także aktualizuj za jakiś czas , myślę że można powtórzyć test za kilka dni .Jaki poziom tego proga ?

reklama
Są wyniki , progesteron trochę urósł od piatku więc to znaczy że miałam później owulację niż sobie wyliczyłam. Czekamy dalej 😆 Jeszcze mi się cykle po porodzie nie unormowały więc temu nie za bardzo ogarniam kiedy się spodziewać okresu.
U mnie też są dałam się Wam namówić 😂 Beta 1.1 co było do przewidzenia, że to zastrzyk, ale kurde 11 dpo i progesteron 7 na progesteron besins to chyba mocno bez szału w zeszłym miesiącu miałam 10 🤔

Cześć dziewczyny 🙂
Ja spróbuję jutro na proga skoczyć. Może zdążę przed pracą. Według kalendarzyka będzie 7 dpo, ale kto go tam wie 😅
Oczywiście mój mózg już się zaczyna dopatrywać objawów ciąży chociaż wiem że jeśli się udało to jeszcze do zagnieżdżenia nie doszło 🤭 o ile w ogóle owulka była 🫣

U mnie też są dałam się Wam namówić 😂 Beta 1.1 co było do przewidzenia, że to zastrzyk, ale kurde 11 dpo i progesteron 7 na progesteron besins to chyba mocno bez szału w zeszłym miesiącu miałam 10 🤔
a to nie jest tak że on już jest spadkowy ? I te 7 dpo był wyższy ? Szkoda że tak beta taka malutka 😔 kreski wyglądały obiecująco 😔

ale z tego co widzę to nic straconego jeszcze , skoro mówisz że progesteron urósł to oznacza że owulacja musiala być później , a skoro była później to i szansę na zapłodnienie się przesuwają , sex był ? Jeżeli tak to jeszcze są mocne szansę ☺️ także aktualizuj za jakiś czas , myślę że można powtórzyć test za kilka dni .Jaki poziom tego proga ?
Jeśli owulacja była wtedy co był śluz płodny to dziś jest dopiero 5dpo i progesteron jest 9. Był 7 w piątek. Ponoć wartość 5 wskazuje że była owulacja. U mnie zawsze na początku ciąży małe wartości progesteronu były a potem rósł wraz z ciążą. Szansa jakaś tam jest bo były sexy. O pierwszej ciąży dowiedziałam się 6 grudnia w Mikołaja i beta była 6.6 , 4 grudnia była 2.2 i już dało mi to do myslenia :-) Więc 6 grudnia powtórzę jeśli nie będzie okresu do tego czasu. Będzie to 34dc.

reklama
W poprzednim cyklu miałam 3 razy w odstępach kilkudniowych śluz jak białko więc temu tym razem na to nie patrzyłam i myślałam że wcześniej była owulacja. Eh szkoda że nie miałam jak iść na monitoring w tym cyklu drugi raz to bym wiedziała kiedy była.

Do góry