reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

Beta HCG <2.3 więc ciąży nie ma 😔
ale z tego co widzę to nic straconego jeszcze , skoro mówisz że progesteron urósł to oznacza że owulacja musiala być później , a skoro była później to i szansę na zapłodnienie się przesuwają , sex był ? Jeżeli tak to jeszcze są mocne szansę ☺️ także aktualizuj za jakiś czas , myślę że można powtórzyć test za kilka dni .Jaki poziom tego proga ?

reklama
Są wyniki , progesteron trochę urósł od piatku więc to znaczy że miałam później owulację niż sobie wyliczyłam. Czekamy dalej 😆 Jeszcze mi się cykle po porodzie nie unormowały więc temu nie za bardzo ogarniam kiedy się spodziewać okresu.
U mnie też są dałam się Wam namówić 😂 Beta 1.1 co było do przewidzenia, że to zastrzyk, ale kurde 11 dpo i progesteron 7 na progesteron besins to chyba mocno bez szału w zeszłym miesiącu miałam 10 🤔

Cześć dziewczyny 🙂
Ja spróbuję jutro na proga skoczyć. Może zdążę przed pracą. Według kalendarzyka będzie 7 dpo, ale kto go tam wie 😅
Oczywiście mój mózg już się zaczyna dopatrywać objawów ciąży chociaż wiem że jeśli się udało to jeszcze do zagnieżdżenia nie doszło 🤭 o ile w ogóle owulka była 🫣

U mnie też są dałam się Wam namówić 😂 Beta 1.1 co było do przewidzenia, że to zastrzyk, ale kurde 11 dpo i progesteron 7 na progesteron besins to chyba mocno bez szału w zeszłym miesiącu miałam 10 🤔
a to nie jest tak że on już jest spadkowy ? I te 7 dpo był wyższy ? Szkoda że tak beta taka malutka 😔 kreski wyglądały obiecująco 😔

ale z tego co widzę to nic straconego jeszcze , skoro mówisz że progesteron urósł to oznacza że owulacja musiala być później , a skoro była później to i szansę na zapłodnienie się przesuwają , sex był ? Jeżeli tak to jeszcze są mocne szansę ☺️ także aktualizuj za jakiś czas , myślę że można powtórzyć test za kilka dni .Jaki poziom tego proga ?
Jeśli owulacja była wtedy co był śluz płodny to dziś jest dopiero 5dpo i progesteron jest 9. Był 7 w piątek. Ponoć wartość 5 wskazuje że była owulacja. U mnie zawsze na początku ciąży małe wartości progesteronu były a potem rósł wraz z ciążą. Szansa jakaś tam jest bo były sexy. O pierwszej ciąży dowiedziałam się 6 grudnia w Mikołaja i beta była 6.6 , 4 grudnia była 2.2 i już dało mi to do myslenia :-) Więc 6 grudnia powtórzę jeśli nie będzie okresu do tego czasu. Będzie to 34dc.

reklama
W poprzednim cyklu miałam 3 razy w odstępach kilkudniowych śluz jak białko więc temu tym razem na to nie patrzyłam i myślałam że wcześniej była owulacja. Eh szkoda że nie miałam jak iść na monitoring w tym cyklu drugi raz to bym wiedziała kiedy była.

Do góry