reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Lepiej juz Kochana... chyba sie stara bo nawet piwa nie tyka bynajmniej teraz.
Myśle, ze wiosna zrobi swoje ;-)
Mam nadzieję, że się poprawi na stałe... Wiosna dużo robi, mi się dużo więcej chce, mam mnóstwo energii jak świeci słoneczko [emoji364] :) może zaczniecie jakoś aktywnie spędzać czas na powietrzu, albo coś wspólnie porobicie :)

Ja się nastawiam na 2018, najbardziej chciałabym urodzić na wiosnę, ale nie wytrzymam tyle bez starań, więc styczniem też się zadowole (o ile się w ogóle uda). Także 2018 jest Nasz! U Ciebie mam nadzieję, że uda się jeszcze na 2017, ale w razie czego ja się stąd nie ruszam [emoji13]

Ja jestem jeszcze :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
To się okaże jutro [emoji3]

qdkkj44j6bi2vbec.png

Endo 10mm, w prawym jajniku, pęcherzyk 22mm. Lecę do apteki po pregnyl i pani doktor mi zaraz poda. Ochrzanila mnie bo powiedziała że nie robi się boboseksow przed żeby nie osłabiac nasienia. Od dzisiaj 3 dni pod rząd działamy i w czwartek sprawdzenie

No i Ja tez :-) więc jeszcze nas troszke jest i może jeszcze ktoś nowy do nas dolaczy a biorąc pod uwage staraczki ktorych nie ma na forum to jest nas kobiety pewnie tysiace wiec walczymy walczymy do samego konca ! Przeciez jakas byle jaka@ nie moze wygrać z naszą nadzieją i siłą walki .... :tak::tak::wink::-) :)

Mam nadzieję, że się poprawi na stałe... Wiosna dużo robi, mi się dużo więcej chce, mam mnóstwo energii jak świeci słoneczko [emoji364] :) może zaczniecie jakoś aktywnie spędzać czas na powietrzu, albo coś wspólnie porobicie :)

Ja się nastawiam na 2018, najbardziej chciałabym urodzić na wiosnę, ale nie wytrzymam tyle bez starań, więc styczniem też się zadowole (o ile się w ogóle uda). Także 2018 jest Nasz! U Ciebie mam nadzieję, że uda się jeszcze na 2017, ale w razie czego ja się stąd nie ruszam [emoji13]

To się okaże jutro [emoji3]

qdkkj44j6bi2vbec.png
Zostaniesz z nami w kupie raźniej,marcjanna ja też 6cykl,:)

reklama
Endo 10mm, w prawym jajniku, pęcherzyk 22mm. Lecę do apteki po pregnyl i pani doktor mi zaraz poda. Ochrzanila mnie bo powiedziała że nie robi się boboseksow przed żeby nie osłabiac nasienia. Od dzisiaj 3 dni pod rząd działamy i w czwartek sprawdzenie
A mówiła ile przed? Bo szykuje już plan na kolejny cykl :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry