reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej :-)
Dzisiaj zamówiłam donga u producenta czekać będę na kuriera oby przyjechał jak najszybciej najlepiej dzisiaj lub jutro...
Jak mam to brać i do kiedy ? Podpowiedzcie mi :-)?

reklama
@Paraplu, @Jola8986, @marc, @ auslanderka, @caltha, @Verq, @ Dariana - kochane, poproszę o terminy kolejnej @, bo są stare lub o info, czy przenieść do tabelki zafasolkowanych :)

qdkkj44j6bi2vbec.png
Oj a jakiś czas temu pisałam żeby mnie usunąć z tabelki, bo w sumie starania niby są ale jakiś zaczęłam wątpić w cuda. Także narazie proszę o usuniecie ☺
Jak ciś się wydarzy na pewno Was Kochane poinformuje.
@Lanvin a co tam u Ciebie się dzieje?
@marc jak u Ciebie sytuacja?

Hej :-)
Dzisiaj zamówiłam donga u producenta czekać będę na kuriera oby przyjechał jak najszybciej najlepiej dzisiaj lub jutro...
Jak mam to brać i do kiedy ? Podpowiedzcie mi :-)?
@ przylazła? Powinno się brać po miesiączce, bo niby dong może zwiększyć krwawienie. Ja brałam od 4dc, jak miałam już plamienia i bierzesz do owu :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

Oj a jakiś czas temu pisałam żeby mnie usunąć z tabelki, bo w sumie starania niby są ale jakiś zaczęłam wątpić w cuda. Także narazie proszę o usuniecie [emoji5]
Jak ciś się wydarzy na pewno Was Kochane poinformuje.
@Lanvin a co tam u Ciebie się dzieje?
@marc jak u Ciebie sytuacja?
Szkoda, ale odzywaj się czasem :) ja dzisiaj mam 42 dc, dzisiaj dopiero 8dpo i czekam na @, bo cykl odpuszczony. Poza tym wróciłam na fitness i staram się "zrobić rzeźbę" [emoji14] jak w nowej pracy? :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

No ja juz 6 cykl ... kurde same zostajemy ...
Kochana, nie już :) pamiętaj, że jeśli wszystko jest ok, do roku powinno się udać :) przede wszystkim nie nakręcaj się! Znajdź sobie jakieś zajęcie, które odciągnie myśli i w końcu się uda. Poza tym dong działa cuda, zobaczysz :* jak z mężem?

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
Kochana, nie już :) pamiętaj, że jeśli wszystko jest ok, do roku powinno się udać :) przede wszystkim nie nakręcaj się! Znajdź sobie jakieś zajęcie, które odciągnie myśli i w końcu się uda. Poza tym dong działa cuda, zobaczysz :* jak z mężem?

qdkkj44j6bi2vbec.png

Lepiej juz Kochana... chyba sie stara bo nawet piwa nie tyka bynajmniej teraz.
Myśle, ze wiosna zrobi swoje ;-)

Do góry