Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@ przylazła? Powinno się brać po miesiączce, bo niby dong może zwiększyć krwawienie. Ja brałam od 4dc, jak miałam już plamienia i bierzesz do owuHej :-)
Dzisiaj zamówiłam donga u producenta czekać będę na kuriera oby przyjechał jak najszybciej najlepiej dzisiaj lub jutro...
Jak mam to brać i do kiedy ? Podpowiedzcie mi :-)?
Szkoda, ale odzywaj się czasem ja dzisiaj mam 42 dc, dzisiaj dopiero 8dpo i czekam na @, bo cykl odpuszczony. Poza tym wróciłam na fitness i staram się "zrobić rzeźbę" [emoji14] jak w nowej pracy?
Zobacz załącznik 797944
Nie wiem, czy zauważyłyście, ale tabelka nam się zmniejsza W tabelce jest jeszcze caltha, bo zrobiłam zanim napisała teraz o dwóch kreskach
Kochana, nie już pamiętaj, że jeśli wszystko jest ok, do roku powinno się udać przede wszystkim nie nakręcaj się! Znajdź sobie jakieś zajęcie, które odciągnie myśli i w końcu się uda. Poza tym dong działa cuda, zobaczysz :* jak z mężem?No ja juz 6 cykl ... kurde same zostajemy ...
Kochana, nie już pamiętaj, że jeśli wszystko jest ok, do roku powinno się udać przede wszystkim nie nakręcaj się! Znajdź sobie jakieś zajęcie, które odciągnie myśli i w końcu się uda. Poza tym dong działa cuda, zobaczysz :* jak z mężem?