reklama
Lanvin
Fanka BB :)
@ przylazła? Powinno się brać po miesiączce, bo niby dong może zwiększyć krwawienie. Ja brałam od 4dc, jak miałam już plamienia i bierzesz do owuHej :-)
Dzisiaj zamówiłam donga u producenta czekać będę na kuriera oby przyjechał jak najszybciej najlepiej dzisiaj lub jutro...
Jak mam to brać i do kiedy ? Podpowiedzcie mi :-)?
Lanvin
Szkoda, ale odzywaj się czasem ja dzisiaj mam 42 dc, dzisiaj dopiero 8dpo i czekam na @, bo cykl odpuszczony. Poza tym wróciłam na fitness i staram się "zrobić rzeźbę" [emoji14] jak w nowej pracy?
marc
Zobacz załącznik 797944
Nie wiem, czy zauważyłyście, ale tabelka nam się zmniejsza W tabelce jest jeszcze caltha, bo zrobiłam zanim napisała teraz o dwóch kreskach
No ja juz 6 cykl ... kurde same zostajemy ...
Lanvin
Kochana, nie już pamiętaj, że jeśli wszystko jest ok, do roku powinno się udać przede wszystkim nie nakręcaj się! Znajdź sobie jakieś zajęcie, które odciągnie myśli i w końcu się uda. Poza tym dong działa cuda, zobaczysz :* jak z mężem?No ja juz 6 cykl ... kurde same zostajemy ...
marc
reklama
marc
Kochana, nie już pamiętaj, że jeśli wszystko jest ok, do roku powinno się udać przede wszystkim nie nakręcaj się! Znajdź sobie jakieś zajęcie, które odciągnie myśli i w końcu się uda. Poza tym dong działa cuda, zobaczysz :* jak z mężem?
Lepiej juz Kochana... chyba sie stara bo nawet piwa nie tyka bynajmniej teraz.
Myśle, ze wiosna zrobi swoje ;-)