martini6
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze się zastanawiam nad testem...Antonia mam nadzieję że jutro temp pójdzie w górę i test będzie pozytywny
powiem Ci szczerze ze ja bym poczekala, ale to jestem ja
Taaa i teraz plemniki nie będą osłabione?! No co też ona gadaA nie boisz się, że się nie wstrzelicie?
Zobacz, ona mi dzisiaj da zastrzyk i mam 3 dni pod rząd działać. Czyli praktycznie codziennie przed owu, na to wychodzi
A ja wiem, przekazałam Wam tylko co powiedziała jako ciekawostkę bo też się zdziwiłam, ale cholera z tym, teraz mam inne rzeczy w głowie [emoji6]Taaa i teraz plemniki nie będą osłabione?! No co też ona gada
Chodzicmi zwyczajnie o to, że co 2 dni osłabia plemniki, ale teraz jak codziennie to będą mega mocne- to mi się trochę kłóciA ja wiem, przekazałam Wam tylko co powiedziała jako ciekawostkę bo też się zdziwiłam, ale cholera z tym, teraz mam inne rzeczy w głowie [emoji6]
Kazała mi też pić meliske, żeby głowę trochę odciążyć
Nie nastawiam się :-) ale tylko dlatego korci bo jutro dzień kobietpowiem Ci szczerze ze ja bym poczekala, ale to jestem ja
2 kwiecień ... oby nie przychodziła juz najlepiej :-)