reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Endo 10mm, w prawym jajniku, pęcherzyk 22mm. Lecę do apteki po pregnyl i pani doktor mi zaraz poda. Ochrzanila mnie bo powiedziała że nie robi się boboseksow przed żeby nie osłabiac nasienia. Od dzisiaj 3 dni pod rząd działamy i w czwartek sprawdzenie

Przed owu?

A nie boisz się, że się nie wstrzelicie?
Zobacz, ona mi dzisiaj da zastrzyk i mam 3 dni pod rząd działać. Czyli praktycznie codziennie przed owu, na to wychodzi

A który dzisiaj masz dzień cyklu?
Ile kosztuje zastrzyk i cykl musi byc monitorowany ? Jak to wyglada

A nie boisz się, że się nie wstrzelicie?
Zobacz, ona mi dzisiaj da zastrzyk i mam 3 dni pod rząd działać. Czyli praktycznie codziennie przed owu, na to wychodzi
Mi wlasnie profesorka tutaj z Mediolanu , ktora cale zycie zajmuje sie sperma, jej analiza itp. mowila,zeby kochac sie jak.najczesciej,bo te starsze plemniczki ktore np facet przeyrzymuje sa stanowczo za wolne i wiekszosc z nich w polowie drogi juz umiera.
Natomiast jesli sie kochamy codziennie to nic nie szkodzi,ze ona nie.beda dojrzale. Dojrzewaja w naszym sluzie i w ogole beda silniejsze.
Najlepsze co mnie rozbawilo,to powiedziala ze maz wieczorem ma sie zabawic pod prysznicem, wyrzucic z siebie te szkodliwe i dopiero potem mowila zeby sie kochac .
Ahahaaa smiesznie to brzmi no ale skoro 50 lat je podglada pod mikroskopem to faktycznie cos wie

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Proszę o zmianę terminu @ na 6.04 :) 24cs
Zmienione :)

@marc, kiedy kolejna @?

qdkkj44j6bi2vbec.png

Do góry