reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@Lanvin ja zawsze wewnętrznie lacibios femina i clotrimazum zewnętrznie. Iladian też dawał radę [emoji846]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hmm, ale to się stosuje doustnie, prawda? Nie wiem, czy pomoże...clotrimazolum używam ;)

A stosowała któraś Albothyl?

relgx1hpw702se3x.png

reklama
Jak tam kobietki mija poranna środa ? U mnie święci pieknie słoneczko i jest +5 więc biorę sie dzis za mycie okien z racji tego ze wolny dzień od pracy ... a na wieczór zaplanowalam już "zabrać" się za mojego M :):):)
córka została dziś w domku jakiś wirusgrypy rzoladkowej panuje w szkole i z jej klasy ona jest juz jako 8 dziecko ktore to paskuctwo dopadlo .... biedna całą noc nad miską spędziła a ja przy niej , teraz jeszcze śpi i nie ma sie jej co dziwić :(:(:(
Czy któraś ze staraczek testuje w najblizszych dniach ? Przydaly by sie jakieś dobre wieści ....ja mam dziś 15 dc i zupelnie nie wiem kiedy moglaby mi wypaść w tym cyklu owulacja bo poprzedni cykl zamias 31 dni trwal 28 :errr::errr: także moje starania to takie na chybił trafił .... zobaczymy co z tego wiec bedzie albo "czego nie będzie":rolleyes2::rolleyes2:
Pozdrawiam i życzę milego dzionka no i pamietajcie nie poddajemy się i nie ważne czy mamy 20,30 czy 40 lat ! Walczymy,walczymy,walczymy a jak polegniemy to wstajemy i dalej podejmujemy wojnę o wlasne marzenia !!!;-) ;);-) ;);-) ;)

Ej, może i jestem stara, ale uparta jak osioł i tak łatwo nie odpuszczam! ;) jestem i walczę z Tobą :)
Napisane 9.02 :happy2:

@StorAnia musiałam sie pofatygowac i to poszukac ...no po prostu musiałam! Kto mi to pisał hmmm????:evil:
:confused: no no no to wiesz ..... proszę się mi tego trzymać! Ja tez juz stara ale pamięć jeszcze dobra jak widac :laugh2::laugh2::laugh2: Anka mam Cię na oku .... :-) :):wink:

Kochana, lepiej tego nie mogłaś ująć :) my chcemy wierzyć, że każdej się uda, że każda będzie pozytywnie nastawiona, ale tak nie będzie. I tak jak mówisz, czasem lepiej podjąć decyzję, niż się łudzić, bo faktycznie później można popaść w depresję. Niemniej jednak, podobnie jak Windy, trzymam Aniu kciuki i wierzę, że cokolwiek postanowisz, będzie to dobra decyzja i będziesz szczęśliwa :*

Podziwiam Twoją siłę :*

Witaj :) fajnie, że mąż może zjechać, a daleko w delegacje jeździ?

Kobieto, prawie zemdlałam, serio! Na widok krwi lub zadrapań robi mi się słabo, nie rób tak więcej :D

Też się jutro wybieram :) zbierałam się dwa miesiące i w końcu trzeba, od razu się lepiej poczuje :) na czym byłaś?

relgx1hpw702se3x.png

Na razie zaczęłam od lekkich - Pilates - ale i tak dała nam popalić :p Potem może trampoliny, ABT. A Ty na co się wybierasz?

Na razie zaczęłam od lekkich - Pilates - ale i tak dała nam popalić [emoji14] Potem może trampoliny, ABT. A Ty na co się wybierasz?
Kochana, pilates może i jest spokojny, ale wcale nie taki lekki :D ja idę jutro na piloshape, to jest połączenie pilatesu i body shape :) niby ćwiczenia nie są trudne, ale dają popalić, tak jak mówisz :) a w poniedziałek może na fitball pójdę, chcę sobie kupić fitball do domu, lubię te ćwiczenia, a druga rzecz to piłka genialne odciąża kręgosłup, a ja mam z nim problem. Zakwasy masz??

relgx1hpw702se3x.png

@StorAnia kochana uważam że dziewczyny mają rację. Najpierw sprawdź wszystkie możliwości i jak będziesz pewna, że nie ma szans odpuść... bo jeśli zrobisz to teraz to później może będziesz się zastanawiać, że by się udało i za szybko odpuściłas? :) Zobacz co Ci powie ginekolog, od strony badania się niestety się nie znam, ale ja bym sprawdziła tą owulacje bo może po prostu to był cykl bezowulacyjny.

Kochana, pilates może i jest spokojny, ale wcale nie taki lekki :D ja idę jutro na piloshape, to jest połączenie pilatesu i body shape :) niby ćwiczenia nie są trudne, ale dają popalić, tak jak mówisz :) a w poniedziałek może na fitball pójdę, chcę sobie kupić fitball do domu, lubię te ćwiczenia, a druga rzecz to piłka genialne odciąża kręgosłup, a ja mam z nim problem. Zakwasy masz??

relgx1hpw702se3x.png

No po wczorajszym mam zakwasy :p Ja mam taką piłkę w domu i ćwiczymy z córką :) Dla niej to oczywiście zabawa :p Moja córa miała osłabione napięcie mięśniowe i wtedy zakupiłam piłkę i od tamtej pory ćwiczymy :) Ja też mam problemy z kręgosłupem- siedzący tryb pracy :/ a ten pilates jest połączony z ćwiczeniami na zdrowy kręgosłup, więc jak znalazł :) Jeszcze chodzę na basen ale to raczej rekreacyjnie bo z córką:)
No to bierzemy się za siebie, żeby bez wstydu móc się rozebrać na plaży :p :-D

Oj tak, za cialko trzeba sie zabrac zeby wstydu nie bylo.
Skoncze tylko sypialnie i biore sie za basen i rozciaganie (marzy mi sie szpagat [emoji173]).

Chcialam sie pochwalic:

Wrzesien 2016 - waga 66,7kg

Luty 2017 - waga 57,6kg

-9,1 kg [emoji1377][emoji33][emoji7][emoji173]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No po wczorajszym mam zakwasy [emoji14] Ja mam taką piłkę w domu i ćwiczymy z córką :) Dla niej to oczywiście zabawa [emoji14] Moja córa miała osłabione napięcie mięśniowe i wtedy zakupiłam piłkę i od tamtej pory ćwiczymy :) Ja też mam problemy z kręgosłupem- siedzący tryb pracy :/ a ten pilates jest połączony z ćwiczeniami na zdrowy kręgosłup, więc jak znalazł :) Jeszcze chodzę na basen ale to raczej rekreacyjnie bo z córką:)
No to bierzemy się za siebie, żeby bez wstydu móc się rozebrać na plaży [emoji14] :-D
To się rozumiemy :) ja mam uszkodzony któryś kręg szyjny nie pamiętam który, ale przez to mam czasem takie bóle... A siedzący tryb pracy niestety je wzmaga, a jak dotąd nic mi nie pomogło tak, jak piłka :) zamówię sobie chyba na stronie Empiku, bo widziałam, że chyba najtaniej mi wychodzi :)

A z tą plażą to w punkt...w tym roku ze znajomymi jedziemy nad morze, nie pokażę się z takim wyglądem... Nie dość, że jak orka, to jeszcze końskie zwisy zaczynają się robić... Trzeba się ogarnąć [emoji14]

relgx1hpw702se3x.png

Do góry