reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@Lanvin ja zawsze wewnętrznie lacibios femina i clotrimazum zewnętrznie. Iladian też dawał radę [emoji846]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hmm, ale to się stosuje doustnie, prawda? Nie wiem, czy pomoże...clotrimazolum używam ;)

A stosowała któraś Albothyl?

relgx1hpw702se3x.png

reklama
Jak tam kobietki mija poranna środa ? U mnie święci pieknie słoneczko i jest +5 więc biorę sie dzis za mycie okien z racji tego ze wolny dzień od pracy ... a na wieczór zaplanowalam już "zabrać" się za mojego M :):):)
córka została dziś w domku jakiś wirusgrypy rzoladkowej panuje w szkole i z jej klasy ona jest juz jako 8 dziecko ktore to paskuctwo dopadlo .... biedna całą noc nad miską spędziła a ja przy niej , teraz jeszcze śpi i nie ma sie jej co dziwić :(:(:(
Czy któraś ze staraczek testuje w najblizszych dniach ? Przydaly by sie jakieś dobre wieści ....ja mam dziś 15 dc i zupelnie nie wiem kiedy moglaby mi wypaść w tym cyklu owulacja bo poprzedni cykl zamias 31 dni trwal 28 :errr::errr: także moje starania to takie na chybił trafił .... zobaczymy co z tego wiec bedzie albo "czego nie będzie":rolleyes2::rolleyes2:
Pozdrawiam i życzę milego dzionka no i pamietajcie nie poddajemy się i nie ważne czy mamy 20,30 czy 40 lat ! Walczymy,walczymy,walczymy a jak polegniemy to wstajemy i dalej podejmujemy wojnę o wlasne marzenia !!!;-) ;);-) ;);-) ;)

Ej, może i jestem stara, ale uparta jak osioł i tak łatwo nie odpuszczam! ;) jestem i walczę z Tobą :)
Napisane 9.02 :happy2:

@StorAnia musiałam sie pofatygowac i to poszukac ...no po prostu musiałam! Kto mi to pisał hmmm????:evil:
:confused: no no no to wiesz ..... proszę się mi tego trzymać! Ja tez juz stara ale pamięć jeszcze dobra jak widac :laugh2::laugh2::laugh2: Anka mam Cię na oku .... :-) :):wink:

Kochana, lepiej tego nie mogłaś ująć :) my chcemy wierzyć, że każdej się uda, że każda będzie pozytywnie nastawiona, ale tak nie będzie. I tak jak mówisz, czasem lepiej podjąć decyzję, niż się łudzić, bo faktycznie później można popaść w depresję. Niemniej jednak, podobnie jak Windy, trzymam Aniu kciuki i wierzę, że cokolwiek postanowisz, będzie to dobra decyzja i będziesz szczęśliwa :*

Podziwiam Twoją siłę :*

Witaj :) fajnie, że mąż może zjechać, a daleko w delegacje jeździ?

Kobieto, prawie zemdlałam, serio! Na widok krwi lub zadrapań robi mi się słabo, nie rób tak więcej :D

Też się jutro wybieram :) zbierałam się dwa miesiące i w końcu trzeba, od razu się lepiej poczuje :) na czym byłaś?

relgx1hpw702se3x.png

Na razie zaczęłam od lekkich - Pilates - ale i tak dała nam popalić :p Potem może trampoliny, ABT. A Ty na co się wybierasz?

Na razie zaczęłam od lekkich - Pilates - ale i tak dała nam popalić [emoji14] Potem może trampoliny, ABT. A Ty na co się wybierasz?
Kochana, pilates może i jest spokojny, ale wcale nie taki lekki :D ja idę jutro na piloshape, to jest połączenie pilatesu i body shape :) niby ćwiczenia nie są trudne, ale dają popalić, tak jak mówisz :) a w poniedziałek może na fitball pójdę, chcę sobie kupić fitball do domu, lubię te ćwiczenia, a druga rzecz to piłka genialne odciąża kręgosłup, a ja mam z nim problem. Zakwasy masz??

relgx1hpw702se3x.png

@StorAnia kochana uważam że dziewczyny mają rację. Najpierw sprawdź wszystkie możliwości i jak będziesz pewna, że nie ma szans odpuść... bo jeśli zrobisz to teraz to później może będziesz się zastanawiać, że by się udało i za szybko odpuściłas? :) Zobacz co Ci powie ginekolog, od strony badania się niestety się nie znam, ale ja bym sprawdziła tą owulacje bo może po prostu to był cykl bezowulacyjny.

Kochana, pilates może i jest spokojny, ale wcale nie taki lekki :D ja idę jutro na piloshape, to jest połączenie pilatesu i body shape :) niby ćwiczenia nie są trudne, ale dają popalić, tak jak mówisz :) a w poniedziałek może na fitball pójdę, chcę sobie kupić fitball do domu, lubię te ćwiczenia, a druga rzecz to piłka genialne odciąża kręgosłup, a ja mam z nim problem. Zakwasy masz??

relgx1hpw702se3x.png

No po wczorajszym mam zakwasy :p Ja mam taką piłkę w domu i ćwiczymy z córką :) Dla niej to oczywiście zabawa :p Moja córa miała osłabione napięcie mięśniowe i wtedy zakupiłam piłkę i od tamtej pory ćwiczymy :) Ja też mam problemy z kręgosłupem- siedzący tryb pracy :/ a ten pilates jest połączony z ćwiczeniami na zdrowy kręgosłup, więc jak znalazł :) Jeszcze chodzę na basen ale to raczej rekreacyjnie bo z córką:)
No to bierzemy się za siebie, żeby bez wstydu móc się rozebrać na plaży :p :-D

Oj tak, za cialko trzeba sie zabrac zeby wstydu nie bylo.
Skoncze tylko sypialnie i biore sie za basen i rozciaganie (marzy mi sie szpagat [emoji173]).

Chcialam sie pochwalic:

Wrzesien 2016 - waga 66,7kg

Luty 2017 - waga 57,6kg

-9,1 kg [emoji1377][emoji33][emoji7][emoji173]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No po wczorajszym mam zakwasy [emoji14] Ja mam taką piłkę w domu i ćwiczymy z córką :) Dla niej to oczywiście zabawa [emoji14] Moja córa miała osłabione napięcie mięśniowe i wtedy zakupiłam piłkę i od tamtej pory ćwiczymy :) Ja też mam problemy z kręgosłupem- siedzący tryb pracy :/ a ten pilates jest połączony z ćwiczeniami na zdrowy kręgosłup, więc jak znalazł :) Jeszcze chodzę na basen ale to raczej rekreacyjnie bo z córką:)
No to bierzemy się za siebie, żeby bez wstydu móc się rozebrać na plaży [emoji14] :-D
To się rozumiemy :) ja mam uszkodzony któryś kręg szyjny nie pamiętam który, ale przez to mam czasem takie bóle... A siedzący tryb pracy niestety je wzmaga, a jak dotąd nic mi nie pomogło tak, jak piłka :) zamówię sobie chyba na stronie Empiku, bo widziałam, że chyba najtaniej mi wychodzi :)

A z tą plażą to w punkt...w tym roku ze znajomymi jedziemy nad morze, nie pokażę się z takim wyglądem... Nie dość, że jak orka, to jeszcze końskie zwisy zaczynają się robić... Trzeba się ogarnąć [emoji14]

relgx1hpw702se3x.png

Do góry