reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Wrzucam zdjecie chociaz moze malo wyrazne ale czy tylko mi sie wydaje czy 3 ostatnie dni to sa mocniejsze kreski czy tylko byscie z tych testow jedna wytypowaly?
1487585964-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
5od góry teraz masz owu

reklama
Wrzucam zdjecie chociaz moze malo wyrazne ale czy tylko mi sie wydaje czy 3 ostatnie dni to sa mocniejsze kreski czy tylko byscie z tych testow jedna wytypowaly?
1487585964-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

5 test najciemniejszy :) czyli owulacja będzie lada chwila

- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014

@auslanderka
Jak sie czujesz? Kiedy wybierasz sie do lekarza ? Wiesz rozmawialam.z moja kuzynka nie dawno i okazalo się że zaszla w ciążę przed @ ale ja zupelnie nie rozumiem jak to mozliwe skoro ona tez miala @ :errr::errr::errr: a jak poszla do gin kiedy niedostala nastepnej @ okazalo sie ze jest 6tc i 2 dni opowiadala mi o tym ze niby jest pewna na 100% kiedy zaszla bo podobno później Marek wyjechał na 2 tyg do Szwecji i nic nie bylo ... :errr::errr::errr:
No chyba ze jakis listonosz za czesto listy nosil a tego mi juz nie powiedziała:laugh2::laugh2::laugh2:

@auslanderka
Jak sie czujesz? Kiedy wybierasz sie do lekarza ? Wiesz rozmawialam.z moja kuzynka nie dawno i okazalo się że zaszla w ciążę przed @ ale ja zupelnie nie rozumiem jak to mozliwe skoro ona tez miala @ :errr::errr::errr: a jak poszla do gin kiedy niedostala nastepnej @ okazalo sie ze jest 6tc i 2 dni opowiadala mi o tym ze niby jest pewna na 100% kiedy zaszla bo podobno później Marek wyjechał na 2 tyg do Szwecji i nic nie bylo ... :errr::errr::errr:
No chyba ze jakis listonosz za czesto listy nosil a tego mi juz nie powiedziała:laugh2::laugh2::laugh2:
Za 2 min mam wizyte, ale pewnie jest obsuwa.
Mój m też byłw delegacji przed i w trakcie @......
Zaraz umre z nerwów

@MartaBarbaraWeronika dziękuję, że pytasz. Cały weekend drzemki, pobolewanie jajników, brzucha na dole. Raz apetyt, raz brak. Dzisiaj po śniadaniu mdłości?? Coś strasznego ale. Szybko przeszło. Muszę co 2 godziny coś przekąsić bo czuję się jakbym 2 doby nie jadła.....
Do lekarza jest kolejka jak myślałam.... posiedzę tu trochę a potem w pracy odsiedzę swoje[emoji16]
Żeby tylko była fasolka[emoji120] [emoji120] [emoji120]

@MartaBarbaraWeronika dziękuję, że pytasz. Cały weekend drzemki, pobolewanie jajników, brzucha na dole. Raz apetyt, raz brak. Dzisiaj po śniadaniu mdłości?? Coś strasznego ale. Szybko przeszło. Muszę co 2 godziny coś przekąsić bo czuję się jakbym 2 doby nie jadła.....
Do lekarza jest kolejka jak myślałam.... posiedzę tu trochę a potem w pracy odsiedzę swoje[emoji16]
Trzymam kciuki :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

To czekamy na wieści, dobre wieści :) Fasolka na pewno jest - trzymam kciuki :)

reklama
Dziewczyny jedno z "głupich" pytań :p Czy jak macie śluz płodny to macie go za każdym razem jak się podcieracie w toalecie czy tylko sporadycznie?
Ja z rana to normalnie wodospad a teraz nic :/ mam nadzieje że jajko poczeka do wieczora :p

Do góry