reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hmm niska ta temp. jak na Ciebie[emoji16] . Ale możliwe, że to przez za wczesny pomiar.
A testy owu robisz od czasu do czasu?
Niee, nie kupowałam testów owu, ale przy pcos podobno nie wychodzą tak, jak powinny.

@marc, ale Ty miałaś owu teraz??
PS. super wyglądacie!

relgx1hpw702se3x.png

reklama
Marc ale super wyglądacie :) zbierajcie siły :)

Ja właśnie z tych z tylozgieciem :) chociaż w ciąże z synem zaszłam nie zwracając na to uwagi w jakiej pozycji :)

- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014

Wrzucam zdjecie chociaz moze malo wyrazne ale czy tylko mi sie wydaje czy 3 ostatnie dni to sa mocniejsze kreski czy tylko byscie z tych testow jedna wytypowaly?
1487585964-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Niee, nie kupowałam testów owu, ale przy pcos podobno nie wychodzą tak, jak powinny.

@marc, ale Ty miałaś owu teraz??
PS. super wyglądacie!

relgx1hpw702se3x.png

:-* Dziękuje :-)

Wlasnie nie wiem.... po raz pierwszy cycki mnie nie bolą, dosłownie nic..
Nie robiłam testów owu Bo teraz podchodzę na luzie do wszystkiego. Wiec nie mam pojęcia sama kurde

reklama
Do góry