reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej Marc.
Nic nowego. Przez caly okres mialam doslownie kilka kropel krwi i 2 skrzepy [emoji30]
W piatek histeroskopia, mam stracha [emoji33][emoji33][emoji33]
Dzisiaj przychodzi podloga i walcze z sypialnia dalej [emoji1377]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kurde... dziwny ten Twój @... nie dość, ze spóźniony był to taki ledwo co... hmm

reklama
@Paraplu powodzenia na histero, no i ... z podłogą :D

Hehe jaa mojego suwaczka nie widzę oczywiście :p

@marc super, to wypoczywaj! :)
@Lanvin to chyba niższa niż ostatnio co? Dziwnie masz z tą temp. A osłabiony organizm też ponoć w jakimś (niewielkim alle jednak) wpływa na temperaturę...

Dziękuje Spark :-) jutro wracamy :-( do pracy od czwartku muszę pójść ...

Załączniki

• IMG_3118.JPG
    IMG_3118.JPG
    211,3 KB · Wyświetleń: 111
O kurcze serio myślicie ze pozycja która przyjmuje się po stosunku może mieć na to wplyw ??? Bo ja to po prostu sobie odpoczywam na pleckach :blink::blink:
Juz sobie wyobrażam mine męża jakbym np przyjmowalam po przytulankach pozycje z nogami w gorze pewno by zapytał czy "mało mi jeszcze" znając jego poczucie humoru :laugh2::laugh2::laugh2: nie no jak w tym cyklu Bedzie ZONK to przysiegam ze wyprobuje wszystkie mozliwe pozycje a co tam jak szalec to szaleć najwyzej sie złapie na drugi raz hahaha:rofl::rofl2::rofl:
Ja nie mam pojęcia czy to ma jakiś wpływ :) u mnie jest tak,że mi wszystko wypływa...najgorzej jak zaraz po wszystkim wstane...szok ile tego Ł. tego ma :) ale jak poleze z 10 min z nogami w górze ( uniesione) to nic mi tam nie wyplynie :) szkoda zmarnować tyle materiału :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja nie mam pojęcia czy to ma jakiś wpływ :) u mnie jest tak,że mi wszystko wypływa...najgorzej jak zaraz po wszystkim wstane...szok ile tego Ł. tego ma :) ale jak poleze z 10 min z nogami w górze ( uniesione) to nic mi tam nie wyplynie :) szkoda zmarnować tyle materiału :)

Lekarz mi nie mówił o świecy, ale powiedział, żeby przez 30min nie wstawać z łóżka tylko leżeć :D

Hej ;) co do pozycji to ja też nogi w górze. Już po wizycie u gin. Kontrola za miesiąc i będziemy dalej działać. Jak narazie miesiąc mam ostrożnie z zabezpieczeniem.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Ale tam w środku wszystko ok? Miałaś już @ po stracie?

reklama
U mnie dziś 27dc, owu nadal brak :/ w sobotę i wczoraj nie mierzyłam temperatury, bo byłaby niemiarodajna, dzisiaj zmierzylam o 5 40, bo musiałam wstać do toalety, zawsze mierze 6 30. Temperatura 36,15 więc pewnie znowu niemiarodajna? Co myślicie? Jestem jeszcze solidnie przeziębiona, nie wiem jak to wpływa na temperaturę.

relgx1hpw702se3x.png
Hmm niska ta temp. jak na Ciebie[emoji16] . Ale możliwe, że to przez za wczesny pomiar.
A testy owu robisz od czasu do czasu?

Do góry