reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej Marc.
Nic nowego. Przez caly okres mialam doslownie kilka kropel krwi i 2 skrzepy [emoji30]
W piatek histeroskopia, mam stracha [emoji33][emoji33][emoji33]
Dzisiaj przychodzi podloga i walcze z sypialnia dalej [emoji1377]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kurde... dziwny ten Twój @... nie dość, ze spóźniony był to taki ledwo co... hmm

reklama
@Paraplu powodzenia na histero, no i ... z podłogą :D

Hehe jaa mojego suwaczka nie widzę oczywiście :p

@marc super, to wypoczywaj! :)
@Lanvin to chyba niższa niż ostatnio co? Dziwnie masz z tą temp. A osłabiony organizm też ponoć w jakimś (niewielkim alle jednak) wpływa na temperaturę...

Dziękuje Spark :-) jutro wracamy :-( do pracy od czwartku muszę pójść ...

Załączniki

• IMG_3118.JPG
    IMG_3118.JPG
    211,3 KB · Wyświetleń: 108
O kurcze serio myślicie ze pozycja która przyjmuje się po stosunku może mieć na to wplyw ??? Bo ja to po prostu sobie odpoczywam na pleckach :blink::blink:
Juz sobie wyobrażam mine męża jakbym np przyjmowalam po przytulankach pozycje z nogami w gorze pewno by zapytał czy "mało mi jeszcze" znając jego poczucie humoru :laugh2::laugh2::laugh2: nie no jak w tym cyklu Bedzie ZONK to przysiegam ze wyprobuje wszystkie mozliwe pozycje a co tam jak szalec to szaleć najwyzej sie złapie na drugi raz hahaha:rofl::rofl2::rofl:
Ja nie mam pojęcia czy to ma jakiś wpływ :) u mnie jest tak,że mi wszystko wypływa...najgorzej jak zaraz po wszystkim wstane...szok ile tego Ł. tego ma :) ale jak poleze z 10 min z nogami w górze ( uniesione) to nic mi tam nie wyplynie :) szkoda zmarnować tyle materiału :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja nie mam pojęcia czy to ma jakiś wpływ :) u mnie jest tak,że mi wszystko wypływa...najgorzej jak zaraz po wszystkim wstane...szok ile tego Ł. tego ma :) ale jak poleze z 10 min z nogami w górze ( uniesione) to nic mi tam nie wyplynie :) szkoda zmarnować tyle materiału :)

Lekarz mi nie mówił o świecy, ale powiedział, żeby przez 30min nie wstawać z łóżka tylko leżeć :D

Hej ;) co do pozycji to ja też nogi w górze. Już po wizycie u gin. Kontrola za miesiąc i będziemy dalej działać. Jak narazie miesiąc mam ostrożnie z zabezpieczeniem.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Ale tam w środku wszystko ok? Miałaś już @ po stracie?

reklama
U mnie dziś 27dc, owu nadal brak :/ w sobotę i wczoraj nie mierzyłam temperatury, bo byłaby niemiarodajna, dzisiaj zmierzylam o 5 40, bo musiałam wstać do toalety, zawsze mierze 6 30. Temperatura 36,15 więc pewnie znowu niemiarodajna? Co myślicie? Jestem jeszcze solidnie przeziębiona, nie wiem jak to wpływa na temperaturę.

relgx1hpw702se3x.png
Hmm niska ta temp. jak na Ciebie[emoji16] . Ale możliwe, że to przez za wczesny pomiar.
A testy owu robisz od czasu do czasu?

Do góry