Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też tak mam. Raz jest raz go nie ma.Dziewczyny jedno z "głupich" pytań [emoji14] Czy jak macie śluz płodny to macie go za każdym razem jak się podcieracie w toalecie czy tylko sporadycznie?
Ja z rana to normalnie wodospad a teraz nic :/ mam nadzieje że jajko poczeka do wieczora
Kciuki za badania.@marc ano coraz dziwniejsza. W tym cyklu to wystarczyla mi 1 mala podpaska a reszta okresu na wkladkach i na nich byly 3-4 krople krwi.
W toalecie 2 skrzepy przez caly okres i tyle. Beznadzieja. Chociaz tyle ze trafilam na niezlewajaca ginekolog i sprawdze czy to zrosty czy po prostu zmienil mi sie charakter miesiaczek.
3-mac kciuki za to drugie
Ja zaskoczylam w pozycji na pieska i lezalam na brzuchu jakas godzinke.
Przyszla podloga [emoji1377][emoji1377][emoji1377]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
DziekiKciuki za badania.
I za podłogę też[emoji4] . Sama będziesz też ucinać panele?
Zabezpieczalismy sie, takze nie ma szans [emoji12]Paraplu a może test? [emoji16][emoji16][emoji16]
- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014
Ja mam tylko np raz na papierze podczas całego miesiąca.Dziewczyny jedno z "głupich" pytań [emoji14] Czy jak macie śluz płodny to macie go za każdym razem jak się podcieracie w toalecie czy tylko sporadycznie?
Ja z rana to normalnie wodospad a teraz nic :/ mam nadzieje że jajko poczeka do wieczora
Który masz tydzień?@Paraplu jesteś szalona...
Ja wyszłam od lekarza. Nic nie widać. Powiedział, że macica jak we wczesnej ciąży, bardzo gruba i odchylona ale nic nie ma. Czekam na pobranie krwi na kolejna bete....[emoji58]
A żebym to ja wiedziała.....