reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Powodzenia na wizycie! Trzymamy kciuki [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji4]

- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014

reklama
Dziewczyny jedno z "głupich" pytań [emoji14] Czy jak macie śluz płodny to macie go za każdym razem jak się podcieracie w toalecie czy tylko sporadycznie?
Ja z rana to normalnie wodospad a teraz nic :/ mam nadzieje że jajko poczeka do wieczora :p
Ja też tak mam. Raz jest raz go nie ma.

@marc ano coraz dziwniejsza. W tym cyklu to wystarczyla mi 1 mala podpaska a reszta okresu na wkladkach i na nich byly 3-4 krople krwi.
W toalecie 2 skrzepy przez caly okres i tyle. Beznadzieja. Chociaz tyle ze trafilam na niezlewajaca ginekolog i sprawdze czy to zrosty czy po prostu zmienil mi sie charakter miesiaczek.
3-mac kciuki za to drugie :)

Ja zaskoczylam w pozycji na pieska ;) i lezalam na brzuchu jakas godzinke.

Przyszla podloga [emoji1377][emoji1377][emoji1377]
01b430eb521b9a8e82ea2aba4329587c.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@marc ano coraz dziwniejsza. W tym cyklu to wystarczyla mi 1 mala podpaska a reszta okresu na wkladkach i na nich byly 3-4 krople krwi.
W toalecie 2 skrzepy przez caly okres i tyle. Beznadzieja. Chociaz tyle ze trafilam na niezlewajaca ginekolog i sprawdze czy to zrosty czy po prostu zmienil mi sie charakter miesiaczek.
3-mac kciuki za to drugie :)

Ja zaskoczylam w pozycji na pieska ;) i lezalam na brzuchu jakas godzinke.

Przyszla podloga [emoji1377][emoji1377][emoji1377]
01b430eb521b9a8e82ea2aba4329587c.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kciuki za badania.
I za podłogę też[emoji4] . Sama będziesz też ucinać panele?

Paraplu a może test? [emoji16][emoji16][emoji16]

- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014

Dziewczyny jedno z "głupich" pytań [emoji14] Czy jak macie śluz płodny to macie go za każdym razem jak się podcieracie w toalecie czy tylko sporadycznie?
Ja z rana to normalnie wodospad a teraz nic :/ mam nadzieje że jajko poczeka do wieczora :p
Ja mam tylko np raz na papierze podczas całego miesiąca.

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry