Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki za kolejny@przyszla.... Następna @10.03 cs7 po obniżeniu prolaktyny,a 17 cs odkąd odstawilismy anty.....
Łącze się w bólu@przyszla.... Następna @10.03 cs7 po obniżeniu prolaktyny,a 17 cs odkąd odstawilismy anty.....
No w cyklu listopadowym to wykres super[emoji5] a kiedy zaczelas ronic? I znasz przyczyny?
zaczęłam ronic 23 listopadaNo w cyklu listopadowym to wykres super[emoji5] a kiedy zaczelas ronic? I znasz przyczyny?
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana to że nie masz objawów to nic. Ja też nie mamDziewczyny nie nadrobie Was teraz... mam wszystkiego dość, uzeramy się z tą "byłą wynajmującą", ma faceta w UM i niczego się nie boi, straszy nas i nie patrzy, że wynajmowala mieszkanie nieelegalnie. Będziemy musieli się najprawdopodobniej sądzić i znaleźć jakiegos taniego radce na poczatek albo prawnika... do tego w pracy mala zapalenie oskrzeli a mlody zapalenie krtani... rodzice tez chorzy, a ja muszę w tym "szppitalu" siedzieć bo rodzice mimo wszystko do pracy... od wczoraj nie czuję objawów, nie jestem już w ogóle glodna jaak wcześniej ani piersi mnie bolą...czuję, że to wszystko źle się skończychce mi się wyć
I wzajemnie. Nastawiam się na 2018Łącze się w bólu
Ja byłam i nic chyba to nie dało. Bo jeśli się bzykasz codziennie lub co drugi dzień to jak tu nie trafić!!! Nie rozumiem tego!ja tak się zastanawiam czy nie isc na monitoring w tym miesiącu...
zrobie tak teraz trzeba się starac co 2 dni i jak nie wyjdzie to wtedy pójde.Ja byłam i nic chyba to nie dało. Bo jeśli się bzykasz codziennie lub co drugi dzień to jak tu nie trafić!!! Nie rozumiem tego!
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom