LadyCaro
Fanka BB :)
no to akurat wtedy musiało Ci się przesunąć, nie ma innej opcji jeśli grupo pom termnie okresu dopiero miałaś blady test.Ale właśnie raczej zawsze miałam regularne miesiączki, dzień do dnia, 28-29 dni cyklu. Teraz mam różnie ale w przedziale 28-30 dni.
No ja z takimi wiosennymi to mam iinaczej, bo New Balanców mam 3 pary (bardzo lubię te buty i one mi się nie niszczą) i jeszcze mokasyny, w razie jakby trzeba było inaczej niż na sportowo się ubrać na lato też mam jedne baletki, a sandałów 2 pary.Wracając jeszcze do starych komentarzy, które zacytowałam sobie Ja mam dokładnie tak samo jak Ty. Mam jedne zimowe buty i chodzę w nich aż się zniszczą i wiem, że potrzebuję nowych, z adidasami czy sneakersani mam to samo, co roku kupuje nowe, bo od wiosny do końca jesieni chodzę tylko w jednych. No w lato akurst jedne balerinki i 2 pary sandałów. I tyle
A no i nie wspominam tu oczywiście o jakiichś "eleganckich" butach czy torebce na jakieś wesle czy coś, bo to wiadomo, że trzeba mieć, ale noe nosii side tego na codzień