reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

To jeszcze nie znaczy że nasienie jest dobre...od tego się zaczyna diagnostykę niepłodności. Mój M też zdrowy tryb życia zero używek a 7 lat temu wyniki średnie. No ale wystarczyły. Teraz suplementuje się witaminkami specjalnymi +orzechy brazylijskie i za 3 mce zbadamy. Chyba że uda się jakimś cudem zajść...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Też fakt, chociaż syna trafiliśmy w owu.. jede raz i to w ten dzień, a teraz już 3 raz owu pominięte.. może jego plemniki nie żyją długo i muszę punkt w owu celować.. prawda jest taka, że ja za bardzo chce i się nakręcam.. jak do roku czasu nam się nie uda to go pogonie na badania, a teraz chyba kupie ten żel [emoji3]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Też fakt, chociaż syna trafiliśmy w owu.. jede raz i to w ten dzień, a teraz już 3 raz owu pominięte.. może jego plemniki nie żyją długo i muszę punkt w owu celować.. prawda jest taka, że ja za bardzo chce i się nakręcam.. jak do roku czasu nam się nie uda to go pogonie na badania, a teraz chyba kupie ten żel [emoji3]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dla mnie rok to za długo. Ja mam 37 mąż 46. Nie ma na co czekać. Ja też pobadam hormony bo może u mnie zaczyna się sypać czego dowodem jest pierwszy w życiu cykl 23 dniowy...

Po to tu jesteśmy kochana główka w górę
Dziękuję za dobre słowo. To ma wagę złota U mnie10 dni spóźnienia i test negatywny, wynik hcg dopiero jutro.... już się i tak nie łudze. W 38 dniu cyklu to nie ma bata żeby nie wyszło gdybym była w ciąży. Ciekawi mnie tylko co się tam zadzialo skoro zawsze było jak w zegarku.

Dziękuję za dobre słowo. To ma wagę złota U mnie10 dni spóźnienia i test negatywny, wynik hcg dopiero jutro.... już się i tak nie łudze. W 38 dniu cyklu to nie ma bata żeby nie wyszło gdybym była w ciąży. Ciekawi mnie tylko co się tam zadzialo skoro zawsze było jak w zegarku.
Pierwszy raz masz tak dlugi cykl? U mnie odwrotna sytuacja-pierwszy tak krótki...

Ja też raz tak mialam a normalnie jak w zegarku. Okazało się, ze mam dużą torbiel i ona wstrzymała @@@.

reklama
Do góry