Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zrosty można stwierdzić i od razu usunąć np. Przez laparoskpie, to chyba jedna z lepszych opcji
Wysoką Twój miał gorączkę? Wcześniej robiliście badania nasienia?
:*
Wiem, masz rację... Ja mam wrażenie, że one tego nie potrafią zrozumieć, bo same nie mają ani partnerów, ani mężów... PRzez długi czas ja mówiłam, że dzieci jeszcze nie, że jeszcze nie... i może je to po prostu zaskoczyło? Tak czy inaczej spodziewałam się, tak jak piszesz, troche więcej wsparcia z ich strony...
Tak Kochana coś cmi jakby z lewej raz z prawej strony, ale w tym cyklu mam totalny luz. Jeszcze mam jakąś infekcje i lecze. Ale samopoczucie super a Ty jak tam?
To jeszcze nie znaczy że nasienie jest dobre...od tego się zaczyna diagnostykę niepłodności. Mój M też zdrowy tryb życia zero używek a 7 lat temu wyniki średnie. No ale wystarczyły. Teraz suplementuje się witaminkami specjalnymi +orzechy brazylijskie i za 3 mce zbadamy. Chyba że uda się jakimś cudem zajść...38,5 .. nie nie badaliśmy bo prawda jest taka, że to ja świruje i prędzej przez moja psychikę nie zachodzę w ta ciąże niż przez M.. on zawsze okaz zdrowia, aktywny fizycznie, zdrowo się odżywia itd ja niestety się zapuściłam [emoji12] siedzący tryb pracy, zero kondycji a o jedzeniu nie wspomnę.. najpierw ja idę sprawdzić podwozie 1.02 i chyba porobię badania.. z synem nie było problemu.. za pierwszym razem.. a teraz niestety trzeba się postarać [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A bierzecie bo badałyście i jest za niski czy tak profilaktycznie? Może być za dużo progesteronu?Ja dzisiaj też zaczynam brać progesteron, tak jak w innych cyklach brałam 2 tabletki na noc. Za dwa tyg się okaże czy się udało. [emoji110]
Ja biorę bo mam stwierdzoną Niedomoge cialka zoltego. Za niski progesteron. Ale w tym cyklu biorę na wlasna rękę, bo mój lekarz powiedział że mam do niego dopiero przyjść jak mąż zrobi badanie nasienia. A mąż zrobić nie chce , twierdząc że u niego jest wszystko dobrze bo mamy już dzieci.A bierzecie bo badałyście i jest za niski czy tak profilaktycznie? Może być za dużo progesteronu?
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Z moimi przyjaciółkami było tak samo, ja mąż one całe życie bawiły sie facetami itd, dlatego jak wyszłam za mąż kontakt sam sie urwał , wiec chyba to nie było dla mnie towarzystwo..
To że macie o niczym nie świadczy...ja tez jedno mam. Ale mąż badał nasienie i 7 lat temu wyniki średnie. Teraz pewnie jeszcze gorzej...ale łyka witaminki i za 3 mce zbada. Nigdy nie miałam problemu żeby się zbadał. Sam zaproponował i witaminki sumiennie łyka[emoji6]dziś oglądałam wywiad z dr Mrugaczem na temat jakości nasienia Polaków i niechęci facetów do badań...ani to nie boli ani nic. My musimy nie raz bolesne badania i zastrzyki a on ma się tylko spuścić do kubeczka...serio taka trauma?Ja biorę bo mam stwierdzoną Niedomoge cialka zoltego. Za niski progesteron. Ale w tym cyklu biorę na wlasna rękę, bo mój lekarz powiedział że mam do niego dopiero przyjść jak mąż zrobi badanie nasienia. A mąż zrobić nie chce , twierdząc że u niego jest wszystko dobrze bo mamy już dzieci.