reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

To jeszcze nie znaczy że nasienie jest dobre...od tego się zaczyna diagnostykę niepłodności. Mój M też zdrowy tryb życia zero używek a 7 lat temu wyniki średnie. No ale wystarczyły. Teraz suplementuje się witaminkami specjalnymi +orzechy brazylijskie i za 3 mce zbadamy. Chyba że uda się jakimś cudem zajść...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Też fakt, chociaż syna trafiliśmy w owu.. jede raz i to w ten dzień, a teraz już 3 raz owu pominięte.. może jego plemniki nie żyją długo i muszę punkt w owu celować.. prawda jest taka, że ja za bardzo chce i się nakręcam.. jak do roku czasu nam się nie uda to go pogonie na badania, a teraz chyba kupie ten żel [emoji3]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Też fakt, chociaż syna trafiliśmy w owu.. jede raz i to w ten dzień, a teraz już 3 raz owu pominięte.. może jego plemniki nie żyją długo i muszę punkt w owu celować.. prawda jest taka, że ja za bardzo chce i się nakręcam.. jak do roku czasu nam się nie uda to go pogonie na badania, a teraz chyba kupie ten żel [emoji3]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dla mnie rok to za długo. Ja mam 37 mąż 46. Nie ma na co czekać. Ja też pobadam hormony bo może u mnie zaczyna się sypać czego dowodem jest pierwszy w życiu cykl 23 dniowy...

Po to tu jesteśmy kochana główka w górę
Dziękuję za dobre słowo. To ma wagę złota U mnie10 dni spóźnienia i test negatywny, wynik hcg dopiero jutro.... już się i tak nie łudze. W 38 dniu cyklu to nie ma bata żeby nie wyszło gdybym była w ciąży. Ciekawi mnie tylko co się tam zadzialo skoro zawsze było jak w zegarku.

Dziękuję za dobre słowo. To ma wagę złota U mnie10 dni spóźnienia i test negatywny, wynik hcg dopiero jutro.... już się i tak nie łudze. W 38 dniu cyklu to nie ma bata żeby nie wyszło gdybym była w ciąży. Ciekawi mnie tylko co się tam zadzialo skoro zawsze było jak w zegarku.
Pierwszy raz masz tak dlugi cykl? U mnie odwrotna sytuacja-pierwszy tak krótki...

Ja też raz tak mialam a normalnie jak w zegarku. Okazało się, ze mam dużą torbiel i ona wstrzymała @@@.

reklama
Do góry