reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Kochana, ja właśnie sama chodziłam, koleżanka pochodziła przez chwilę i przestała, także dlatego było mi ciężko. Chodziłam do takiego małego klubu, dwie salki tylko, ale atmosfera super, dlatego muszę tam wrócić. Ale tak, jak mówisz, jak z moim nie mieszkałam, to byłam szczuplejsza, w 3 lata przybyło mi 4 kg :-/

qdkkx1hpzei65q7s.png
Ja uwielbiałam chodzic na zumbe w tej miejscowości gdzie mieszkałam ale się przeprowadziliśmy i tu nie mogę takich fajnych zajęć znaleźć. Byłam w różnych klubach na zumbie i mi się średnio podobało. Dobrze poprowadzona zumba takiego Powera daje :)

Byłam na porodówce w związku z tą chorobą. Chyba znowu nic z tego :((( jest tak samo jak w poprzedniej ciąży. Powinnam być dzisiaj w 5 tc a jestem według usg w 4 tc. Na początku nawet nie umiał znaleźć zarodka dopiero potem znalazł.
Chyba nie jest mi dane być mamą. Moge iść normalnie do lekarza po antybiotyk.
Możesz brac antybiotyk w ciazy spokojnie,dzidzius sie pojawi glowka w gore w 6tyg

Nimitii czekamy na bete. Idz do lekarza i powiedz, ze jestes w ciazy. Da Ci cos co mozesz. Czemu od razu antybiotyk? Jestem ogromna przeciwniczka. Poza tym jesli to wirus to i tak nic antybiotyk nie moze. A lekarz... nawet nie bede komentowala. Buzka :*

Hej, doradźcie mi panie, jaki test ciążowy kupić w aptece? Dziś powinnam dostać @, teoretycznie to nawet wczoraj. Może raz mi się zdarzyło, kilka lat temu, że cykl trwał dłużej niż 28 dni. Zawsze dostawałam punktualnie, albo do 2 dni wcześniej. Z tego co się orientuję dziś wynik byłby wiarygodny :) Wykonać go trzeba z nieco dłużej "przytrzymanego" moczu?

Ja uwielbiałam chodzic na zumbe w tej miejscowości gdzie mieszkałam ale się przeprowadziliśmy i tu nie mogę takich fajnych zajęć znaleźć. Byłam w różnych klubach na zumbie i mi się średnio podobało. Dobrze poprowadzona zumba takiego Powera daje :)
Ja właśnie nigdy na zumbie nie byłam :-) ale chyba jak się rozruszam trochę, to się wybiorę :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Haha jak szynka wedzonka [emoji23]

A widzisz, tez mialam bardzo czesto infekcje. Uspokoilo sie jak wszystkie majciochy zmienilam na bawelniane i jak zamias golic to zaczelam strzyc trawniczek [emoji23]

Czyscirowy....leze i kwicze [emoji23][emoji173]️
Ogolnie nie czaje jak w nich komus jest wygodnie [emoji848] ja mam chyba za delikatne kakaowe oczko [emoji23] bo jak kiedys zalozylam to czulam, ze mnie podlaznily. Nie posiadam ani jednej pary czyscirowow [emoji12]

Kurcze zamiast na pierwsza randke na kawe to do lozka moglam od razu zaciagnac K. Glupia, powinnam wiedziec, ze najlepiej tak zachodzi sie w ciaze. Teraz to juz po ptokach ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kakaowe oczko :p mnie przez Was zamkną w psychiatryku, serio!! Czekam na busa i non stop z czegoś hihrotam :p nadrabiam Was, potem poodpowiadam :) (zawsze muszę nadrobić, żeby wiedzieć co i jak )

Do góry