reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziękuje.... 29dc,czekam...... z nadzieją że się nie pojawi @ oczywiście :)

Nie robisz testu? Ja bym już nie wytrzymała na twoim miejscu. Ja mam dopiero 17 do A gdzie tam do @
Tylko że to nasze pierwsze starań i może dla tego jestem w goracej wodzie kapana [emoji13]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Ja jestem przeziebiona wiec teoretycznie @ moze sie spoźnic chociaz nigdy mi sie nie zdarzylo nawet jak bralam antybiotyk.Rano obudzilam mojego do pracy i poszlam jeszcze sie przespac.ale mialam problem polozyc sie na brzuchu bo cycki bolaly he he.teraz jest znosnie mam bialy sluz chcby krem czy to dobrze ?

Trzymam kciuki :-) tylko koniecznie wrzuć foto :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png
Lanvin a ty jak dalej brak @ ? Który to już dzień cyklu?

@Paraplu ty nie mieszaj w to Łysicy! Ja tu generalnie spac nie moge, jeszcze bab na miotłach mi brakuje :D

@cheebay ooo matko, lece do Ciebie! :D

@nimitii wiem ze i tak bedziesz swirować, ale wyluzuj! Lekarze to debile, nie zastanawiaja sie nad tym co mówią. Powtórz betę, moze idz na konsultacje do innego lekarza i zobacz co powie. Dziewczyny maja racje, trzeba czekac, bo ciaza moze byc młodsza z wielu powodów, moze owu byla pozniej, moze sprzęt słaby, moze lekarz durny a moze wszystko razem. Mój chrzesniak miał nie miec kosci czolowej, nosowej a mózg wypływał mu uchem, jedna reka, masakra totalna. To wszystko lekarz zobaczył w 11tc... Konsultacje u najlepszych specjalistow, pappy, nifty, amnio, wszystko w porządku, ale jedna opinia starczyla zeby miec swoje z tyłu głowy.A chłop ponad rok, cudowne pogodne dziecko! i Wierz w tą swoja fasolke, bo my wierzymy! :) Ale to jednak wiara mamy najwazniejsza, nie dołuj sie misiaku!

reklama
Do góry